5 lucruri care strică prima impresie despre tine la întâlnire.

Desigur, toate fetele sunt diferite. Niciodată nu vei ghici dacă ea va fi îngrozită sau încântată de hobby-urile tale. Însă un lucru este sigur: dacă fata nu este interesată de tine ca persoană, atunci nu este opțiunea ta. Totuși există lucruri care le provoacă multor oameni ostilitate, indiferent de viziunea asupra lumii, amploarea opiniilor și gradul de toleranță. Iată câteva dintre ele:

1. Întârzierea 

Nimeni nu te obligă să fii extrem de punctual, dar o întârziere de 10-20 de minute este deja un gest de prost gust. Fata ar putea crede că nu îți pasă de ea. De aceea, depune eforturi și vină la ora stabilită. Dacă se întâmplă să întârzii din motive care nu țin de tine (stai în trafic sau salvezi lumea), avertizează-o. Așa îi vei arăta că această întâlnire este importantă pentru tine.

2. Aspectul neîngrijit

Nu-ți coafa părul dacă nu ești obișnuit să faci asta, dar trebuie să fii curat din cap până în picioare, fără miros urât și în haine curate și îngrijite. Astfel arăți respect față de persoana cu care te întâlnești. Dacă vii cu mașina proprie, nu uita să faci ordine în ea. Impresia se va strica, dacă tu ești la patru ace, dar te cobori dintr-o mașină murdară.

3. Surpriza neplăcută

Dacă vrei să faci prima întâlnire neobișnuită, atunci discută în avans planul cu fata pe care o inviți. La urma urmei, ea trebuie să se îmbrace corespunzător și să-ți spună dacă îi place această activitate. Va fi foarte jenant pentru ea, dacă o vei surprinde cu o invitație la picnic sau la o plimbare lungă, iar ea va veni îmbrăcată elegant și va purta pantofi cu toc. Gândește-te nu numai la tine.

4. Îndepărtează telefonul

Să te distragi pe gadgeturi în timpul unei întâlniri – este nepoliticos față de persoana de vis a vis. Disponibilitatea ta de a-i acorda atenție – spune multe despre tine. În cazul în care nu ești interesat sau ți-ai dat seama că nu vă potriviți, fii totuși politicos. Astfel persoana, cel puțin va avea o impresie bună despre întâlnirea voastră.

5. Comportamentul nepoliticos

Dacă vrei în acest mod să creezi impresia unui macho încrezător în sine, aceasta este o idee proastă. O fată adecvată nu va aproba niciodată adresarea către chelner „hei, tu”, încercarea de a o trata ca „puicuța ta” și dorința de a te certa cu toți din jur pentru a arăta cine este șeful. Da, fetele sunt diferite. Dar, cel mai probabil, îi va fi rușine să fie alături de un bărbat nepoliticos și va dori să fugă cât mai curând posibil.

Aceste reguli se aplică și fetelor. Dacă ea nu se dezlipește de telefon sau întârzie o oră fără un motiv întemeiat, îți poți exprima liber opinia despre asta. Sau pur și simplu pleacă. Dacă nu-i pasă de sentimentele tale, atunci nu ar trebui să oferi ceva în schimb.

Nu încerca să fii ceea ce nu ești. Nu împovăra fata cu problemele tale. Povestește-i despre tine, dar interesează-te și de viața ei. Dialogul ar trebui să fie aproximativ 50 la 50. O comunicare armonioasă și interesantă se obține atunci când ambii încearcă atât rolul naratorului, cât și al ascultătorului.