Cum să fii pe placul femeilor? Iată ce apreciază ele cel mai mult la un bărbat.

Aproape toți bărbații vor să fie pe placul femeilor. Unii nu știu cum, alții sunt leneși. Astăzi îți vom spune cum să fii pe placul unei femei.

În ciuda faptului că emanciparea pășește cu pași rapizi pe planeta și feministele conving femeile să renunțe la privilegiile lor inițiale, majoritatea femeilor își doresc în continuare să fie curtate frumos, să li se cânte serenade și să li se dea flori.

Dar romantismul nu este doar o cină la lumina lumânărilor, ci și un apel matinal cu cuvintele: „Bună dimineața, iubirea mea!” Sau cel puțin un mesaj.

Orice femeie va aprecia dacă bărbatul își amintește datele lor importante. De exemplu, ziua întâlnirii, ziua primului sărut, ziua primei declarații de dragoste.

Nici cele mai modeste semne de atenție nu vor lăsa dragostea să se stingă în inima femeii – o floare dăruită, un baton de ciocolată, bilete la teatru.

Aproape toate femeile iubesc tandrețea, privirile mângâietoare, mângâierile ușoare.

Oamenii de știință, au descoperit că femeile obosesc de monotonia în pat mult mai repede decât bărbații și este de dorit să schimbați din când în când scenariul jocului de dragoste. Puteți folosi jocuri de rol, puteți schimba patul cu un covor sau cu baia.

Și nici axioma că femeile iubesc cu urechile nu a fost anulată. Deci, într-o relație de dragoste, tăcerea nu este aur, ci este rugina care subminează această relație. Nu este necesar să-ți inunzi iubita cu epitete colorate. Dar să-i spui cât de mult o iubești și o dorești – este o necesitate.

De asemenea, femeilor le plac bărbații grijulii cu care se simt confortabil și în siguranță. Deși aproape toți am devenit independenți și chiar autosuficienți, undeva în adâncul subconștientului încă mai există dorința secretă de a fi în spatele unui bărbat, ca în spatele unui zid de piatră.

Femeile nu sunt mai puțin posesive decât bărbații. Ele vor ca bărbatul iubit să le aparțină numai lor. De aceea, nu-ți permite gesturi care i-ar putea provoca gelozie și durere.

Pentru a nu pierde încrederea unei femei, nu ar trebui să o minți. Sinceritatea întărește relațiile. Iar viața cu un mincinos este la fel cu a te plimba pe un câmp minat.

Femeile încearcă să se despartă cât mai curând de bărbatul care se plânge mereu de soartă și de oamenii din jurul lui. Un număr tot mai mare de femei preferă bărbații care nu numai că pot construi o casă, ci pot construi și un cuib în ea. Nu este apreciată doar capacitatea de a câștiga bani, ci și capacitatea de a avea grijă de copil, iar în viitor, de a găsi limbă comună cu copilul adult.

Și cel mai important lucru: femeia care este în căutarea dragostei va aprecia în primul rând sinceritatea și bunătatea bărbatului, nu banii lui.