5 motive pentru care femeile mature sunt atrase de bărbații tineri.

Astăzi, lumea forțează oamenii să privească lucrurile familiare într-un mod nou. De exemplu, a devenit obișnuit să vedem  cupluri formate dintr-un bărbat adult și o fată tânără. Dar un cuplu în care femeia este mai în vârstă provoacă surpriză, nedumerire și condamnare deschisă. Să analizăm care sunt motivele pentru care unele femei mature sunt atrase de bărbați mult mai tineri decât ele.

1. Setarea psihologică: „Nu sunt dorită” sau „Nu sunt percepută ca femeie.”

Aceasta este una dintre cele mai comune setări care poate fi observată în rândul femeilor la orice vârstă. Se poate întâmpla la 25, și la 35+ de ani! Dacă în gândul femeii s-a instalat clar idea că „nu are succes” la bărbații de vârsta ei sau mai în vârstă, atunci ea va schimba cercul de admiratori. Adică, își va căuta un partener mai tânăr decât ea. Pentru că doar atunci i se va garanta admirația și adorația!

2. Scopul de a se afirma.

Asemenea bărbaților care caută amante tinere, femeile mature la un moment dat vor să se afirme. Acest lucru se întâmplă în principal dacă femeia a trecut printr-un divorț, relațiile din familie sunt proaste, cariera ei a eșuat sau pur și simplu vrea să se răzbune pe soțul legal. Atunci femeia începe să privească în jur pentru a găsi persoana potrivită cu care își va realiza planul.

3. Scopul de a se întineri.

O relație romantică cu un bărbat mai tânăr face femeia să reconsidere complet viața sa. Îi apare dorința de a corespunde iubitului, de a-i trezi interesul și de a fi dorită pentru el. De dragul acestui lucru, femeile petrec mult timp în saloanele de înfrumusețare, încep să facă sport, țin diete, își schimbă imaginea.

Unele femei se înscriu la cursuri: de la bazele ceremoniei ceaiului până la crearea site-urilor web. Femeia face acest lucru cu scopul ca partenerul să se uite și să se gândească doar la ea!

4. Setarea psihologică: „Sunt bătrână!”

Este o greșeală să credem că astfel de gânduri apar doar la femeile de peste 40 de ani. După cum arată practica, reflecțiile pe această temă pot apărea la 25 și 30 de ani. Situația depinde de familia și mediul doamnei. Așadar, unele femei, pentru a „rupe” aceste gânduri, își caută domni tineri. Într-o astfel de situație, puține femei se vor gândi la durata relației și la ce vor crede alții despre ea. Forțele și gândurile ei sunt îndreptate doar pentru a demonstra „Sunt plină de energie și pot face mult mai mult!”.

5. Dorința de a-și schimba viața după probleme grave.

Viața ei personală ar putea să nu fi fost ușoară. Sunt cupluri care se ceartă constant. Sunt cele care au rupt relația cu partenerul lor. Fiecare dintre aceste motive, de-a lungul timpului, împinge femeia să-și schimbe mediul. De exemplu, aceștia pot fi prieteni sau cunoștințe noi într-un club de fitness sau pe un forum tematic, apariția admiratorilor tineri. Astfel femeia primește de la bărbat energia și sprijinul necesare să uite de trecut și să pășească în viitor. Este de remarcat faptul că astfel de relații (chiar dacă nu au durat mult) pot inspira femeia să-și schimbe radical viața. Sunt multe exemple când, după o aventură cu un tânăr, femeia după patruzeci de ani își deschide propria afacere și o conduce cu succes fără ajutor. Sau de exemplu: după despărțire, femeia începe să călătorească mai mult și să comunice cu oameni noi.