4 secrete despre care nu trebuie să afle nici cele mai bune prietene ale tale. Iată de ce.

Fiecare persoană are secrete. Totuși există unele subiecte tabu pe care nu ar trebui să le împărtășești nimănui, nici măcar celor mai apropiate prietene, în caz contrar informațiile spuse îți pot aduce multe necazuri.

Amintește-ți că tăcerea nu este doar aur, ci și liniștea ta sufletească. În acest articol vreau să analizăm 5 subiecte tabu pe care, pentru binele tău, ar fi mai bine să nu le discuți nici măcar cu cea mai bună prietenă.

1. Despre relația cu partenerul 

Îi poți spune prietenei tale despre relația ta, dar numai lucruri bune. Nu ar trebui să intri în detaliile scandalurilor tale cu bărbatul. Indiferent cât de puternică și bună este relația ta de prietenie, amintește-ți că în timp totul se poate schimba și deveni exact opusul.

Există multe povești despre cei mai buni prieteni, care brusc devin cei mai mari dușmani și atunci orice fapte „murdare” spuse prietenei ca un secret, se pot întoarce împotriva ta. Chiar dacă ai încredere în ea și probabil știi că nu îți va face niciodată lucruri rele, este mai bine să nu-i oferi informații suplimentare.

2. Despre relațiile cu alte prietene. 

Nu trebuie să discuți cu prietena ta despre alte prietene pe la spatele lor și, cu atât mai mult, să bârfești și să împărtășești secretele lor personale. Astfel poți pierde cu ușurință respectul și poți strica o relație de prietenie bună.

3. Despre trădare

Nu contează dacă tu ai păcătuit sau te-ai confruntat cu infidelitatea partenerului – prietenele tale nu trebuie să știe despre asta. Este posibil ca aceste informații (intenționat sau nu) să se răspândească și să-ți păteze reputația.

4. Despre dificultățile financiare

Datorii, împrumuturi, dificultăți în găsirea unui loc de muncă – acestea nu sunt informații pe care le poți împărtăși cu o prietenă. În general, este mai bine să nu atingi deloc subiectul finanțelor, iar dacă ai dificultăți cu ele, cu atât mai mult.

Scrie în comentarii, ce subiecte tabu în opinia ta nu ar trebui împărtășite nici celor mai buni prieteni?