Ce poți face împreună cu o prietenă: 14 idei minunate pentru a scăpa de plictiseală.

Cu o prietenă nu te plictisești niciodată, dar dacă brusc se întâmplă, atunci puteți găsi câteva activități interesante. Și ele, la rândul lor, se pot dezvolta într-o aventură interesantă pentru ambele. Ce puteți face împreună? Prindeți câteva idei!

1. Pătrundeți în esența hedonismului gastronomic

Mergeți și explorați restaurantele sau cafenelele noi, precum și cele vechi, de ce nu? Vizitați locuri în care demult ți-ai dorit să ajungi, dar nu ai avut timp . Comandați un număr indecent de mâncăruri și încercați totul.

2. Mergeți la cumpărături 

Chiar dacă sună puțin banal, aproape tuturor fetelor le plac cumpărăturile. Mai ales dacă susțineți activitatea cu un prânz delicios și un pahar de șampanie. În mod ideal, ar fi să mergeți la cumpărături într-un alt oraș.

3. Mergeți la o premieră la teatru

M. De Cervantes, autorul nemuritorului Don Quijote, spunea că teatrul este o oglindă a vieții umane, un exemplu de moravuri, un model al adevărului. De ce să nu testați asta în practică?! Este timpul să vizitați o premieră în vogă sau o piesă clasică.

4. Meditați împreună. 

Meditația este o practică minunată, care este menționată literalmente în fiecare carte despre sănătate și dezvoltare personală. Puteți face asta acasă sau în aer liber.

5. Participați la o expoziție

Arta contemporană nu este doar despre pânze atârnate sub sticlă pe perete. Pe ele te poți scufunda în lumea autentică a autorului, impregnată de idei moderniste, forme și texturi noi. Împreună cu o prietenă mergeți la o expoziție modernă, unde vă veți cufunda în noua realitate a creației unor personalități nebanale și veți înțelege care este arta noului timp.

6. Urmăriți o lecție de autodezvoltare

Pe Internet veți găsi o mulțime de materiale de curs pe diverse subiecte fie că este vorba despre psihologie, grădinărit sau investiții. Decideți în ce domeniu vă veți dezvolta astăzi și începeți să navigați. Asigurați-vă că luați notițe și după prelegere, exprimați-vă opinia despre ceea ce ați auzit.

7. Găzduiește o petrecere de frumusețe

Ce fată nu iubește ritualurile de frumusețe? O perspectivă tentantă pe care o poți face împreună cu prietena ta. Alegeți un salon spa și petreceți acolo o jumătate de zi, deconectându-vă de toate grijile. Sau faceți acasă propriul salon spa și răsfățați-vă cu tot felul de proceduri.

8. Organizați o seară culinară, urmărind filme

Ce să faci cu o prietenă când vine în vizită? Testați-vă abilitățile culinare. Găsiți o rețetă, cumpărați alimentele necesare și gătiți împreună ceva delicios. Pe fundal, puteți pune serialul preferat.

9. Priviți filmele preferate

Cu siguranță ai un serial sau un film preferat pe care îl poți viziona iar și iar. De ce să nu o faci împreună cu persoana dragă?! Sau încercați ceva nou, comandând mâncare delicioasă de la restaurantele voastre preferate sau pregătindu-vă propriile gustări.

10. Faceți o excursie de weekend într-un oraș în care nu ați mai fost niciodată.

Călătoriile, în special cele în comun, ne oferă o resursă extraordinară, ne inspiră și ne ajută să ne resetăm. Alegeți un loc în care v-ați dorit demult să mergeți, rezervați în avans o cameră într-un hotel confortabil și planificați un program cultural.

11. Faceți o plimbare

Această activitate este potrivită pentru sezonul cald. Într-o seară plăcută de vară, faceți o plimbare prin oraș. Apoi, într-una dintre cele mai aglomerate zone ale orașului, puteți merge din bar în bar, degustând shot-uri neobișnuite, cunoscând oameni noi.

12. Faceți un antrenament comun

Sportul ajută nu numai la îmbunătățirea stării fizice și consolidarea sănătății sistemului cardiovascular, dar are și un efect pozitiv asupra sistemului nervos și asupra stării noastre emoționale. Și ca să ai motivație pentru antrenament și să nu-l anulezi, acceptă să te antrenezi cu o prietenă. Puteți alerga în parc sau vă puteți înscrie la un antrenament de grup cu un antrenor în sală.

13. Faceți o baie de aburi

Aburii au un efect pozitiv asupra vaselor sanguine, a pielii și a stării noastre fizice generale. Puteți lua cu voi măștile, uleiurile și cremele preferate. Un termos cu ceai de plante nu va fi de prisos. Încercați să nu vă grăbiți și să savurați împreună aceste momente minunate.

14. Jucați jocuri de masă

Cu siguranță, tu sau prietena ta, are pe undeva pe raft jocul „Monopoly” sau un alt joc. Dacă nu, magazinele online au o selecție foarte largă de jocuri de societate interesante, care prezintă interes nu numai pentru copii, ci și pentru adulți.