O femeie frumoasă, liberă de 45 ani, cu un fiu adult, a aflat de la bărbați care este defectul său principal.

Aud adesea că bărbații moderni nu-și pot găsi o parteneră potrivită pentru o relație fără obligații: cineva e divorțată, cineva își așteaptă prințul și nu a fost căsătorită până la 30 de ani, a treia este supraponderală, iar a patra vrea doar bani etc. Și toate vor să se căsătorească, însă căsătoria în societatea modernă nu este deloc profitabilă. Credeam că în natură nu există femei care nu se încadrează în niciuna dintre aceste categorii. Totuși, m-am înșelat.

Recent mi-a atras atenția o postare – o femeie frumoasă, liberă, zveltă de 45 de ani a întrebat pe un forum pentru bărbați dacă ar putea cunoaște un bărbat pentru comunicare și petrecerea timpului liber în weekend.

Doamna nu a divorțat niciodată. Dar nici nu făcea parte din acea categorie care își așteaptă prințul. Este văduvă. În același timp, ea are un apartament, o mașină, un salariu bun și un fiu adult. Nu pretinde la banii bărbatului, nici nu vrea să se căsătorească – a fost deja. Doar își dorește comunicare și emoții plăcute.

”Dragi bărbați, unde pot găsi un astfel de domn?” – a întrebat ea.

Răspunsurile m-au surprins.

Cineva i-a sugerat să acorde atenție bărbaților adulți, de la 55 la 80 de ani. Alții au refuzat oferta – motivând că nici la 80 de ani nu au nevoie de o femeie care se duce undeva, în loc să aibă grijă de gospodărie. ”Dacă ar fi o relație permanentă – atunci da, aș accepta. În caz contrar, e obositor să vii în fiecare weekend cu flori, să te distrezi, să te plimbi…Oferă o relație serioasă și apoi discutăm.”

Brusc toți aveau probleme. Cineva avea copii, cineva nepoți, cineva o gospodărie. De toate astea trebuie să ai grijă, nu ai timp de emoții. Cineva se interesa dacă fiul ei în curând se va muta. Deci, bărbații de aceeași vârstă, voiau o relație serioasă. Invitația la o întâlnire romantică – era nepotrivită pentru ei.

Într-un cuvânt, majoritatea bărbaților adulți și liberi nu au reacționat la această ofertă minunată. Spuneau că nu este suficient, ei au nevoie de femeie complet, nu doar „în weekend”. Pentru că munca în comun ( în beneficiul bărbatului) – unește.

Așadar, bărbații i-au găsit acestei femei ideale un defect – refuzul de a se implica în activități de muncă.

Autor: Morena Morana.