Magia darurilor: Iată ce cadouri pot consolida relațiile dintre oameni.

Oferirea cadourilor – este o tradiție străveche asociată cu manifestarea iubirii, respectului și grijii față de oameni. Cu toate acestea, orice dar are un anumit sens, construit pe credințele și tradițiile diferitelor popoare. Iată care sunt cele mai populare cadouri ce promit să întărească și să îmbunătățească relațiile dintre oameni.

Florile

Florile, în funcție de culoarea lor, simbolizează natura relației pe care oamenii doresc să o construiască, de exemplu:

– trandafirii roșii – persoana care le dăruiește simte o afecțiune profundă față de primitor;

– crinii albi arată cât de profund apreciezi persoana;

– florile galbene ajută la întărirea relațiilor de prietenie dintre oameni și la exprimarea bucuriei pe care o simte o persoană când comunică cu destinatarul;

– florile roz exprimă o atitudine emoțională față de destinatar, inclusiv arătând grijă și respect față de sentimentele sale.

Important: atunci când alegeți flori, asigurați-vă că țineți cont de trăsăturile culturale ale țării sau regiunii destinatarului, deoarece, de exemplu, în unele țări florile galbene sunt asociate cu tristețea și moartea, iar florile roșii pot fi considerate prea sfidător și nepotrivit în anumite situații. De asemenea, nu pot fi păstrate o lungă perioadă de timp, deoarece florile ofilite duc la certuri și emoții negative.

Cărțile

Cărțile simbolizează dorința de a consolida relațiile dintre oameni prin schimbul de cunoștințe, precum și dorința de comunicare pe termen lung.

Interesant: În țările asiatice există o regulă – nu dăruiți niciodată o carte unde coperta este de culoare închisă sau cu imagini sumbre, întrucât se crede că o astfel de nuanță aduce necaz sau emoții negative.

Bijuteriile

Bijuteriile sunt un semn de respect și devotament, care pot ajuta la întărirea relațiilor dintre oameni. Atunci când alegeți o bijuterie, este important să țineți cont de materialul din care este realizată bijuteria; prezența pietrelor prețioase; tipul bijuteriei.

Aurul – atrage norocul și bogăția, în timp ce argintul – oferă protecție și prosperitate. Piatra de ametist oferă pace și armonie spirituală, topazul – succes, smaraldele – aduc speranță și prosperitate, safirele – devotament și onestitate etc.

Inelele oferă proprietarului hotărâre și sunt un simbol al iubirii și fidelității, lanțurile și brățările oferă protecție și forță.

Dulciurile

În ceea ce privește fructele și dulciurile, merită să țineți cont de următoarele superstiții:

– nu oferiți dulciuri în număr par, deoarece poate duce la separare și nefericire, un număr impar de dulciuri înseamnă noroc și fericire în relație;

– dacă ți s-a oferit o cutie de dulciuri, atunci cu prima bomboană trebuie să servești persoana care ți le-a dăruit. Se spune că asta aduce noroc și o relație lungă;

– ciocolata în dar ajută la consolidarea prieteniei și iubirii dintre oameni.

Parfumul

Parfumul în calitate de cadou ajută la întărirea dragostei și relațiilor romantice dintre oameni. În plus, parfumul poate deveni un simbol al noilor începuturi și călătorii.

Important: poți accepta parfumul doar de la cei dragi. Străinii ar trebui refuzați, argumentând că ai o alergie sau ceva asemănător, altfel așteaptă certuri și necazuri.

Animalele

În popor se crede că pisicile primite în dar aduc noroc și prosperitate casei și ajută la întărirea prieteniilor sau relațiilor de dragoste dintre oameni.

Câinii, de asemenea, simbolizează devotamentul și fidelitatea, ceea ce contribuie la dezvoltarea relațiilor interpersonale.