Pe ce degete trebuie să porți inele pentru a deveni o persoană bogată și fericită – răspunsul chiromantului.

Un inel purtat pe un anumit deget îmbunătățește percepția și facilitează acțiunea în zona de care este responsabil degetul. Degetele noastre pot fi comparate cu niște antene – ele primesc informații, o procesează și dau o reacție. Fiecare deget de pe mână are propriul sens și este responsabil pentru o anumită parte a comunicării cu lumea și a manifestării de sine.

Dar, înainte de a crește influența într-o anumită zonă a vieții cu ajutorul unui inel, iată pentru ce este responsabil fiecare deget.

Degetul arătător

Este responsabil pentru conducere, ego și manifestarea „eului” în societate, pentru dorințe și mișcarea către obiectiv.

Purtarea inelului pe degetul arătător, în primul rând, sporește stabilirea obiectivelor și cât de hotărâte sunt acțiunile. Responsabilitate pentru tine și deciziile tale, pentru oamenii subordonați și supuși ție.

Dacă fericirea și bogăția ta trece prin carieră, gestionarea proiectelor și altor oameni – poartă inelul pe degetul arătător. Dacă va fi din aur, îți va adăuga energie masculină, duritate, perseverență, tindere spre obiectiv. Dacă este realizat din metal argintiu sau alb, aceasta va oferi o manifestare mai calmă și mai flexibilă a sinelui în această zonă.

Degetul mijlociu

Adaugă seriozitate față de viață, muncă, studiu.

El te va ajută să te organizezi, să te concentrezi și să faci lucrurile mai bine. De asemenea, te va ajuta la absorbirea mai bună a informațiilor, sporește memoria, se schimbă atitudinea față de bani, ea devine mai serioasă, te ajută să cheltui mai puțin și să economisești mai mult.

Dacă vrei ca oamenii să te considere mai matur, mai serios, o autoritate în munca ta, un inel pe degetul mijlociu te va ajuta în acest sens.

Degetul inelar

Este responsabil pentru bucurie, creativitate, artă, manifestarea de sine, precum și pentru intuiție, noroc. 

Purtând un inel pe degetul inelar, persoana își crește în primul rând posibilitatea de a crea un cuplu pentru o relație de dragoste. Un inel neted și uniform va atrage parteneri care sunt în căutarea unei relații serioase, monogame, cu perspectiva creării unei familii. Dar astfel de inele în societate sunt interpretate ca fiind „ocupat” – căsătorit. Prin urmare, ele trebuie purtate pe mâna opusă, pentru a nu duce oamenii în eroare.

Dacă fericirea pentru tine înseamnă crearea unei relații monogame puternice, atunci inelul de pe degetul inelar te va ajuta în acest sens, precum și va spori acțiunile în domeniul creativității, artei și manifestării în societate, astfel încât să fii remarcat.

Degetul mic

Este responsabil pentru comunicare, comerț și sexualitate.

Purtarea unui inel pe degetul mic crește în primul rând stima de sine, adaugă elocvență și oferă ușurință în comunicare. Purtând un inel pe degetul mic îți sporești charisma. În acest fel, poți influența mai ușor mințile și inimile oamenilor, negociind cu ei despre ceea ce ai nevoie și îți dorești cu adevărat. Timiditatea dispare. Îți este mai ușor să-ți vinzi serviciile sau produsele.

Dacă fericirea pentru tine este atitudinea ușoară față de viață, libertatea și rezultatele rapide prin alte persoane (prin diplomație, comerț sau afecțiune pentru tine), atunci un inel pe degetul mic te va ajuta foarte mult.

Degetul mare

Este responsabil pentru manifestarea în societate, realizarea obiectivelor. 

Purtarea unui inel pe degetul mare sporește caracteristicile manifestării acțiunilor în societate. Se manifestă logica, voința. Omul reușește să înceapă fizic proiectele sale și să ducă totul la final. Se întâmplă o creștere a voinței, retragerea fricilor, determinare și fapte reale. Dacă vrei să faci lucrurile bine, fă asta singur.