5 semnale în comportamentul bărbatului care ar trebui să te alerteze.

S-ar părea că este bărbatul perfect: frumos, câștigă bani, îți sărută mâinile, te cere de soție. Dar nu te grăbi, mai bine aruncă o privire atentă asupra alesului tău. S-ar putea ca unele „semnale” în comportamentul lui să-ți dezvăluie o mulțime de neajunsuri. Deci, fii atentă:

1. Nu-i plac animalele

În casa lui nu există pisici sau câini. Și nu este nimic teribil în asta, pentru că nu fiecare poate găsi timp și energie pentru a îngriji un animal. Însă antipatia activă pentru animale ar trebui să te alerteze. Dacă alesul tău spune: „Nu suport aceste pisici și câini care își lasă blana peste tot!”, atunci puțin probabil va iubi copiii și va fi tolerant chiar și cu părul tău din baie. Fii de acord că nu este cel mai bun candidat pentru mâna și inima ta.

2. Are întotdeauna dreptate

Ascultă ce spune admiratorul tău la întâlnire. Dacă, potrivit lui, în jur sunt doar idioți și oameni inadecvați și el este singura persoană sănătoasă, atunci cel mai probabil este un tip narcisist. Cu condiția să nu fie angajat al unei clinici de psihiatrie.

Bărbatul ar trebui să fie capabil să-și recunoască greșelile. Crede-mă, pentru viața împreună aceasta este o calitate indispensabilă. Și chiar dacă acum pare un adevărat erou în ochii tăi, de îndată ce încrederea lui se va întoarce împotriva ta, această calitate instantaneu va înceta să ți se pară atât de dulce.

3. Întrerupe conversația

Noi femeile putem face la fel. Dar acum vorbim mai mult despre situația în care tu vorbești, iar el îți întrerupe discursul cu subiectul său. Îl înlătură pe al tău, de parcă ar fi ceva neînsemnat, gol. Dar tu spuneai lucruri importante și serioase.

Asta vorbește despre lipsă de respect față de tine. Sau că alesul tău stă prost la capitolul comunicare. Un egoist-vorbăreț cu siguranță nu este cea mai bună opțiune pentru căsătorie.

4. Își urăște familia

Oricine dintre noi ar putea fi supărat uneori pe părinții în vârstă. Dar când bărbatul urăște oamenii care i-au dat viață, asta nu-l înfrumusețează deloc. Gândește-te bine, acest bărbat îți propune să creați o nouă familie, în timp ce o urăște pe cea veche. Unde este garanția că nu vei avea aceeași soartă tu sau noii membri ai familiei? Și dacă nu iartă greșelile propriei mame, atunci pentru omisiunile tale vei fi „executată prin spânzurare”.

5. Vorbește pe tonuri ridicate

Chiar dacă această agresiune verbală nu este îndreptată astăzi către tine, cel mai probabil este doar o chestiune de timp. Când bărbatul țipă constant și lovește ușa cu pumnii, acest lucru ar trebui să te alerteze. S-ar putea ca data viitoare pumnul să nu lovească ușa sau peretele. Chiar dacă bărbatul nu recurge la violența fizică, să asculți țipetele lui, ștergându-ți saliva de pe față – nu este deloc plăcut. Caută-ți pe cineva care știe să-și transmită gândurile cu voce calmă.

Ce acțiuni ale bărbatului sunt semnale de alarmă pentru tine că nu este un partener potrivit?