5 mesaje pe care orice bărbat în secret așteaptă să le primească de la partenera sa.

Bărbații și femeile privesc comunicarea diferit. Femeile adoră să discute în detaliu toate subiectele care le interesează, în timp ce bărbații sunt mai laconici – nu cad în explicații lungi, ci doar răspund pe scurt la întrebarea pusă.

La începutul unei relații, corespondența poate trezi interesul noului tău iubit, deoarece el te cunoaște treptat și îți pune o mulțime de întrebări. Dar în timp, chiar și după ani de relație, când parcă știți totul unul despre celălalt, în secret bărbatul vrea să primească de la iubita sa mesaje cu o semnificație aparte. Iată câteva exemple de astfel de mesaje:

1. „Nu mai fi atât de perfect! Încep să fiu geloasă ”

La prima vedere, un astfel de mesaj seamănă cu un avertisment pentru bărbat și chiar cu o mică critică în direcția lui. Dar cât de frumos este subtextul acestui mesaj. Este exact ceea ce va gâdila egoul oricărui bărbat. Îți poți mărturisi la nesfârșit iubirea, dar aceste cuvinte nu vor avea același efect ca admirația și lauda pentru el. Bărbații adoră să-și simtă propria exclusivitate, pentru ei este important să știe că femeia vede în bărbat întruchiparea ideală a propriilor dorințe.

2. „Cum reușești să fii atât de atrăgător chiar și atunci când ești supărat?”

Acest mesaj este un truc feminin care va ajuta la rezolvarea unui mic conflict familial rapid și fără consecințe. Desigur, poți continua să-i reproșezi bărbatului și să-l învinuiești pentru ceartă, dar cine se va simți mai bine în această situație?

Bărbații apreciază atunci când femeia le dă dreptate, își exprimă dorința de a face compromisuri și de a nu dezvolta conflictul, chiar și într-un mod atât de plăcut. Un astfel de mesaj va aduce imediat zâmbet pe fața lui și atunci va avea o singură dorință – să ajungă rapid acasă pentru a te îmbrățișa.

3. „Am depășit deja atâtea dificultăți, vom trece și peste asta, nici să nu te îndoiești.”

Acestea sunt cuvinte de sprijin sincere, calde și importante de care fiecare bărbat are nevoie. Viața constă din diferite momente, nu numai plăcute și vesele. Partenerul tău va fi încântat să primească încă o confirmare că vei fi mereu alături de el și nu-l vei părăsi în momente dificile. El are nevoie de aceste cuvinte pentru a crede în propriile forțe, a-și aduna voința în pumn și a rezolva orice problemă. De aceea merită să folosești orice ocazie pentru a-ți susține alesul și a-l face să creadă în sine. Chiar dacă bărbatul nu lasă să se vadă pe față, crede-mă – el chiar are nevoie de astfel de cuvinte.

4. „Îți doresc o zi bună, eroul meu!”

Nu va fi niciodată de prisos să-ți înveselești iubitul și să-l anunți că pentru tine este un adevărat erou. Mai ales în momentele în care are o zi grea înainte. Astfel de cuvinte îi oferă putere și încrederea că va reuși. În plus, el nu și-ar dori niciodată să-și dezamăgească femeia iubită, așa că va depune toate eforturile pentru a-i îndeplini așteptările.

În timp chiar și cea mai puternică și armonioasă relație își pierde claritatea, iar un astfel de mesaj vă va ajuta să mențineți gradul necesar de pasiune.

5. „Încă mai simt săruturile tale pe piele. Abia aștept seara să te îmbrățișez.”

Aceste cuvinte vor inspira bărbatul și îl vor face să petreacă toată ziua gândindu-se la femeia lui iubită. Acest mesaj jucăuș, tandru și pasional este un indiciu al unei seri minunate care urmează pentru doi oameni iubitori.

În ciclul vieții de zi cu zi, de multe ori ne lipsesc momentele importante, dragostea și pasiunea părăsesc treptat relația. Corespondența corectă ajută la salvarea situației, așa că nu-i diminua importanța.

Chiar dacă bărbatul tău nu este deosebit de elocvent, nu înseamnă că nu are nevoie de cuvinte senzuale, calde și înduioșătoare. Mesajele scrise cu dragoste vă vor ajuta să duceți relația la următorul nivel și să vă reaprindeți sentimentele unul pentru celălalt.