3 sfaturi care te vor ajuta să afli adevăratele sentimente ale partenerului tău.

Nu putem spune cu certitudine absolută că cel de lângă noi ne iubește cu adevărat. Cu toate acestea, există mai multe moduri de a determina adevărata atitudine a omului. Pentru a face acest lucru, trebuie să acorzi atenție comportamentului, cuvintelor și acțiunilor sale, în special când sunteți împreună.

Dacă dorești să descoperi adevăratele sentimente ale persoanei dragi, ghidează-te după următoarele îndrumări.

1. Comportamentul

Omul poate fi el însuși în prezența ta?

Dacă îți împărtășește cele mai profunde emoții și experiențe și în același timp se simte confortabil, te iubește.

Dacă se simte confortabil fără a pretinde că este perfect, se relaxează și nu-i pasă de mâncarea rămasă între dinți, atunci nu-l deranjează dacă îi vezi această parte a personalității sale.

Omul este fericit să te vadă după o zi grea?

Dacă a avut o zi proastă, dar se bucură când te vede, acesta este un semn al iubirii.  Dacă te iubește, prezența sau sunetul vocii tale îl va face deja să se simtă mai bine. Data viitoare când este indispus, vezi cum reacționează la prezența ta.

Te privește cu ochi iubitori?

Ai observat asupra ta o privire plină de adorație? Uneori s-ar putea să observi acest aspect dimineața sau chiar ocazional în timpul prânzului. De asemenea, poți observa că persoana respectivă se uită la tine cu aceeași expresie facială.

Este trist când ești tristă?

Dacă te confrunți cu o suferință emoțională sau te simți rău din cauza unei boli, această stare se transmite și persoanei care te iubește. Va absorbi emoțiile negative pentru a te face să te simți mai bine. Deși persoana nu trebuie să se simtă la fel ca tine, ea va fi cu siguranță va fi influențată de starea ta de spirit.

2. Cuvintele

Partenerul vorbește despre viitorul vostru împreună ca despre ceva de la sine înțeles? Dacă te iubește cu adevărat, gândul la un viitor comun va fi firesc pentru el, nu ar trebui să se simtă nesigur.

Îți face complimente semnificative? Există o mare diferență între „Îți iubesc coafura” și „Mă faci să mă simt mai bine indiferent de orice”. Este important să-ți spună că te apreciază ca persoană și respectă unele dintre trăsăturile tale de caracter.

Când îți spune „te iubesc”, chiar vorbește serios? Dacă te iubește cu adevărat, vorbește despre asta privindu-te în ochi, vocea lui sună sincer și nu cere nimic în schimb. Pentru a mărturisi dragostea nu ai nevoie de un motiv. Nu ar trebui să-ți facă o favoare sau pentru că sună potrivit în acest moment.

Este cu adevărat deschis față de tine? Unei persoane iubitoare nu-i va fi frică să vorbească despre gândurile, sentimentele sau temerile sale.

Îți spune că îi este dor de tine când nu sunteți împreună? Dacă sunteți departe unul de celălalt și timp de 3 săptămâni nu ai primit nicio veste, cel mai probabil aceasta nu este dragoste.

Îți vede defectele? El nu ar trebui să te idealizeze. O persoană cu adevărat iubitoare va putea să-ți sublinieze o greșeală, o declarație incorectă sau un comportament indecent. Cu toate acestea, nu ar trebui să te critice tot timpul. Ar trebui să fie o critică sănătoasă, constructivă, adică te cunoaște pe dinăuntru și pe dinafară și te acceptă cu toate punctele forte și slabe.

Îți respectă părerea? O persoană iubitoare îți poate cere sfatul sau părerea cu privire la orice subiect, chiar dacă are deja propria părere formată. Nu trebuie să-ți ceară părerea despre orice – doar despre lucrurile care sunt cele mai importante pentru ea.

3. Acțiunile

Partenerul ascultă tot ce spui? Dacă te iubește cu adevărat, nu numai că va fi deschis cu tine, dar și va asculta ceea ce îi spui, chiar dacă a mai auzit despre asta.

Îți oferă ajutor în orice moment, chiar și într-un moment nepotrivit sau incomod? O persoană iubitoare va împărtăși cu tine atât momente vesele, cât și cele triste.

Face lucruri frumoase pentru tine? O persoană iubitoare îți va cumpăra alimente când ești ocupată sau îți va face supa de pui când ești bolnavă. Dragostea adevărată este capacitatea nu numai de a lua, ci și de a oferi în schimb.

Persoana vrea să fie mereu alături de tine? A iubi înseamnă a tinde să fii mereu alături de cel pe care îl iubești, chiar și atunci când pare imposibil. Desigur, asta nu înseamnă că trebuie să rămâneți lipiți unul de celălalt, dar oamenii iubitori folosesc orice ocazie pentru a fi împreună.

Cel drag îți oferă suficientă libertate? O persoană iubitoare îți va oferi întotdeauna timp să fii singură cu tine și să te ocupi de treburile tale. Dacă nu te lasă să faci nici măcar un pas, aceasta este deja o obsesie.

Te înțelege cu adevărat? Dragostea adevărată înseamnă înțelegere adevărată. Dacă omul știe să-ți recunoască starea de spirit, știe ce îți place, ce nu și cum să te bucure – atunci te iubește.

Îți dorește binele chiar dacă nu este mai bine pentru el? O persoană iubitoare înțelege că unele lucruri trebuie să le faci pentru tine, singură.

Îți oferă sprijin real? O persoană iubitoare va fi alături nu numai pentru distracții, ci și pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele și să avansezi în viață.