12 mesaje cochete pentru a face bărbatul să se gândească toată ziua la tine.

Cel mai bun început de zi pentru cuplul vostru sunt câteva mesaje care vă vor face să așteptați cu nerăbdare întâlnirea.

Flirtul în corespondență este cel mai bun preludiu al erei digitale, care garantează că bărbatul tău nu va aștepta o nouă notificare de la tine.

Pe lângă emoticoane și săruturi, există 12 mesaje care cu siguranță vor ajunge la inima lui, în orice etapă a relației:

1. „Mă gândesc la tine.”

Fiecare vrea să se simtă special, iar acesta este un mod frumos de a-ți bucura partenerul. Nu fi surprinsă dacă îți răspunde cu o față zâmbitoare.

2. „Bună dimineața, frumosule!”

Acest mesaj va ajunge direct la egoul lui și îi va încălzi inima pe tot parcursul zilei.

3. „Ghici, ce port?”

Nu contează dacă ești în lenjerie sexy sau tocmai ai ieșit din duș. Aspectul nu contează. El va analiza dialogul deschis și se va gândi cum să te dezbrace.

4. „Vreau sărutările tale delicioase.”

Sărutul este primul pas și știm ce urmează. Dacă bărbatul știe că te sărută uimitor, el se va grăbi acasă și fără prea multe cuvinte te va săruta pasional.

5. „Ce faci în seara asta?”

Când bărbatul este la birou și își dă seama că nu are planuri pentru seara respectivă, o întâlnire spontană cu tine va fi o modalitate grozavă de a încheia ziua. Nu fi surprinsă dacă îți răspunde: „Nimic special. Dar tu?” Acesta este un indiciu care indică posibilitatea de a ieși cu tine la o întâlnire spontană sau de a programa o întâlnire viitoare.

6. „Așteaptă, seara vei vedea ce port!”

Un astfel de joc va condimenta relația. Nu contează dacă își imaginează că porți uniformă școlară sau lenjerie sexy.  Mintea lui va fi ocupată cu tine toată ziua. El va răspunde cu siguranță: „Abia aștept!”

7. „Nu încetez să mă gândesc la tine.”

Probabil cunoști sentimentul când începi o nouă relație și ambii sunteți consumați unul de celălalt. Acum este momentul să-i spui despre asta, să nu-l lași să aștepte.

8. „Cum ai dormit?”

Fiecare, indiferent de statutul relației, visează să adoarmă în brațele iubirii sale. Acest mesaj dulce îi va da de înțeles că te gândești la el, ceea ce este o modalitate excelentă de a începe ziua.

Răspunsuri posibile: „Ar fi mai bine dacă ai fi alături de mine.”, „Bine, și tu?”

9. „Mi-e dor de tine.”

Așteaptă răspunsul și spune-i: „Mi-aș dori să fii aici”. Se spune că distanța face ca inima să iubească și mai mult. Când tu sau persoana iubită sunteți separați, sunt șanse să-i fie dor de prezența ta. Acest mesaj afectuos îi va încălzi inima.

10. „Mă gândesc la tine toată ziua.”

Nu vrei să arăți ca o femeie obsedată, dar dacă mesajele au căpătat deja un ton cochet, de ce să nu-i trimiți mesajul după cină și să-i spui ce ai în minte?

11. „Poți să evadezi pe puțin timp? Să savurăm o cafea împreună.”

Există ceva magic și misterios în a fugi de la serviciu și a-ți vedea persoana iubită. Dacă este liber, va răspunde: „Desigur”. Atunci tu decizi unde vă întâlniți.

12. „Încerc să adorm… dar nu încetez să mă gândesc la tine.”

Când nu adormi în brațele lui, s-ar putea să simți anxietate. Nu-ți face griji. Spune-i că nu poți dormi. Cel mai probabil, nici el nu doarme și nu-l deranjează un pic de flirt nocturn. Comunicarea va fi medicamentul de care aveți nevoie pentru un somn bun.

Iată încă câteva sfaturi importante pe care merită să le reții atunci când comunici prin mesaje:

– înainte de a apăsa butonul „trimite”, verifică ortografia. De multe ori, corectarea automată poate face ca mesajul să fie înțeles greșit sau și mai rău, să devină ofensator.

– nu-i trimiteți mesaje vulgare sau fotografii în care ești goală;

– fii simplă; trimite-i mesaje scurte pentru a începe o conversație.

– nu-ți face griji dacă nu ți-a răspuns imediat; Amintește-ți că îi distragi atenția de la muncă, el nu poate răspunde imediat. Asta nu înseamnă că nu a văzut mesajul tău și nu se gândește la tine. Dacă te place, vei auzi un sunet de alertă în câteva ore.

– bărbații sunt vizuali și le place să acționeze; Le place să obțină fotografii drăguțe de la obiectul simpatiei lor. El va dori să se laude în fața prietenilor, de aceea trimite-i fotografii cu zâmbetul pe buze.