8 semne sigure că bărbatul te place cu adevărat. Iată cum descoperi un admirator secret.

Nu trebuie să ghicești sau să ceri sfaturi de la prietene, noi îți spunem cum se comportă de obicei un bărbat îndrăgostit. Se pare că un admirator secret este foarte ușor de descoperit. De aceea fi atentă la următoarele 8 semne:

1. Încearcă să fie alături de tine.

Pentru bărbați, totul este simplu – când le place o fată, ei au nevoie fizic să fie undeva aproape de obiectul pasiunii.

Dacă observi frecvent o față care nu ar trebui să fie acolo, este foarte suspicios. Privește-l îndeaproape: fie este un spion, fie este un escroc, fie un admirator secret.

2. Prinde privirile

Bărbații adoră să privească femeile. Mulți dintre ei sunt siguri că iubesc în primul rând cu ochii, apoi cu alte organe. Și pot admira ore întregi fata pe o plac. Acest impuls inconștient de a atinge măcar cu privirea – este un semn destul de clar că are sentimente tandre pentru tine.

Observarea, de obicei, nu se termină aici. El va încerca să-ți prindă privirea. În subconștient, bărbații au credința naivă că de îndată ce femeia se va uită în ochii lot, ea va înțelege totul fără cuvinte.

3. Are grijă de sine și vorbește despre asta.

Totul se schimbă când în viața bărbatului intervine săgeata lui Cupidon. Bărbații îndrăgostiți sunt predispuși la un comportament non standard, ei încep să observe că este timpul să-și schimbe puloverul, să-și tundă părul și cel puțin să-și activeze abonamentul la sală.

4. Te invită la un film romantic. 

Fiecare bărbat care este setat romantic, va face asta. Și neapărat îți va aduce dovada masculinității sale. În lumea modernă, vânătoarea înlocuiește mersul la cinema. Este distractiv, ieftin și dacă evenimentele se desfășoară în cel mai bun mod, poate urma și un sărut.

5. Te însoțește la cumpărături

Având în vedere că atitudinea bărbaților față de cumpărături este fundamental diferită de cea a femeilor, trebuie să existe un motiv întemeiat pentru un astfel de act. Acesta este un semn chiar mai clar decât acceptarea de a viziona o melodramă.

6. Îți face cadouri

Cert este că chiar și o societate modernă emancipată le inspiră băieților încă din copilărie ideea că dacă el vrea atenția unei fete, trebuie să-i ofere o bomboană, o minge, o panglică. Și funcționează, în ciuda contului separat, feminismului și altor miracole. Desigur, nu întotdeauna un cadou înseamnă că are planuri de anvergură. Dar dacă le face cu o oarecare regularitate, atunci are anumite speranțe. De asemenea, este foarte important ce îți aduce. Cadourile ar trebui să aibă o conotație romantică. Dulciuri, buchete, parfumuri și poate o bijuterie.

7. Încearcă să gătească. 

Este greu de spus de unde a venit obiceiul de a cuceri femeia cu aptitudinile culinare, dar acum este practic un trend. Tenacitatea cu care asaltează aragazul și frigiderul nu depinde de aptitudini. De obicei, cu cât este mai rău gustul și culoarea acelei substanțe ciudate numită „tocană de legume”, cu atât bucătarul simte mai multă mândrie – și doar cea mai indiferentă femeie nu va încerca un preparat pregătit cu atâta dragoste.

8. Îți mărturisește sentimentele. 

Când alte moduri de a-ți arăta simpatia nu funcționează, el face pasul îndrăzneț de a-ți mărturisi în persoană. Acest pas este atât de dificil de făcut, încât îl fac foarte puțini bărbați. Chiar și cei care au decis, amână acest eveniment până în ultima clipă. Prin urmare, având în vedere dificultatea cu care își croiesc drumul cuvintele, poți avea încredere în astfel de mărturisiri. Un bărbat îți poate spune „te iubesc” în sensul că „pregătește voalul, pantofii și rochia albă”, altul – „te vreau, azi ești extraordinar de frumoasă.”, dar ambele opțiuni, sunt plăcute.