7 sfaturi care te vor ajuta să convingi bărbatul că merită să duceți relația la un nou nivel.

La un moment dat, orice bărbat înțelege că în sfârșit a găsit fata alături de care vrea să adoarmă și să se trezească în fiecare dimineață. Astăzi îți dezvăluim ce trăsături caută bărbații la o parteneră de viață și ce ar trebui să facă femeia pentru a duce relația la următorul nivel.

1. Nu-ți ascunde  talentele de iubitul tău.

Bărbatul va fi impresionat de hobby-urile tale, fie că este vorba de coacerea celui mai delicios ștrudel, fie că poți face acrobații. Și pentru asta există două motive. În primul rând, bărbaților le plac fetele versatile. Cu ele nu se plictisesc niciodată: acestor femei le sclipesc ochii, nu sunt fixate doar pe relație și, cel mai probabil, nu-i vor încălca prea mult spațiul personal.

În plus, bărbații, prin natura lor sunt creaturi practice. Și vor găsi imediat talentelor tale aplicare în gospodărie – iar acesta va fi un argument serios să vă mutați împreună.

2. Arată-i cât de rațională ești în privința cheltuielilor.

Foarte mulți bărbați nu trec la următorul nivel al relației doar pentru că le este frică că nu vor putea acoperi cheltuielile.

Ceea ce va provoca respectul oricărui bărbat este cu siguranță consumul conștient. Spune-i clar că ești o susținătoare a cumpărăturilor conștiente – nu cumperi prea mult și cauți modalități de a oferi lucrurilor o a doua viață. Dacă este posibil, susține-i ideea despre cât de importantă este conservarea resurselor naturale – nu lași lumina aprinsă într-o cameră goală, închizi apa în timp ce te speli pe dinți etc. Dar este important să nu exagerezi – personale enervante nu sunt pe placul nimănui.

3. Arată-ți dragostea pentru bărbat.

Talentele culinare, capacitatea de a crea confort, economiile, desigur, sunt importante, dar dragostea ar trebui să fie ingredientul principal într-o relație. Pentru că bărbatul nu va trăi cu o femeie fără a fi sigur de sentimentele ei.

În același timp, pentru majoritatea bărbaților, afecțiunea se exprimă prin acțiuni specifice – limbajul iubirii pe care îl înțelegem. Propune-i să vă plimbați în parc după muncă, ținându-vă de mână. Oferă-te voluntar pentru a avea grijă de pisica lui dacă pleacă într-o călătorie de afaceri. Vino la el cu miere și lămâi când este răcit. Aceste gesturi de grijă nu sunt atât de dificile, dar îi vor arăta cât de mult îți pasă la el.

4. Fii interesată de viața lui

Fii o bună ascultătoare: pune întrebări clarificatoare, repetă ultimele cuvinte ale frazei, manifestă compasiune. Și cel mai important, abține-te de la critici și fraze precum: „Cum ai putut?”, „Nu sunt de acord aici”, „Mie mi s-a întâmplat mai interesant”. Dimpotrivă, nu fi zgârcită de a-i oferi laude și complimente – comunicarea cu tine trebuie să i se asocieze cu pozitivitate și plăcere.

5. Fii dispusă să-i oferi ajutor.

Dacă bărbatul a împărtășit o problemă arzătoare cu tine, încearcă să-l ajuți – atât prin ​​cuvinte, cât și prin fapte. Poți fi sigură că bărbatul va aprecia și cu siguranță își va aminti asta.

Dar aici este important să nu exagerezi: unele lucruri bărbatul vrea să le facă singur și fiecare are propria listă, dar un bărbat demn cu siguranță nu va dori să-i rezolvi problemele de afaceri, financiare sau legate de locuință. Și apoi, nici nu vrea să pară un băiețel lipsit de apărare în ochii tăi. Da, uneori bărbatul are nevoie de sprijin, dar în general el este un erou și este dispus să te ajute în orice.

6. Explorează-i teritoriul…

Literalmente, centimetru cu centimetru. Cel mai bine este să începi cu periuța de dinți: dacă nu ai primit-o înapoi a doua zi, atunci totul este bine. „Uită” cât mai des lucrurile tale la el: o cremă de mâini cu miros de lavandă, o carte, un ruj igienic.

Următorul pas este să-ți muți „setul de oaspeți”: pijamale, papucii pufoși și tot felul de chestii cosmetice drăguțe – tot ce sperie atât de tare burlacii. Se va obișnui cu ele mult mai repede decât crezi. Apoi, poți cumpăra în siguranță ceea ce îi lipsește bărbatului – vase, aparate de uz casnic, produse pentru casă – și începe să folosești toate acestea.

7. Împrietenește-te cu cercul său apropiat

Părinții, rudele și prietenii alesului tău sunt o parte importantă a vieții lui. Dacă a decis să te prezinte – felicitări, acesta este un semn bun. Această privire „din exterior” este foarte importantă pentru el: va fi încântat să vadă impresia pe care ai făcut-o. Nu este nevoie să convingi pe nimeni – cu cât te laudă mai mult, cu atât devii mai valoroasă pentru el. Zâmbește, fii politicoasă și grijulie și lasă-i să înțeleagă că nu ești împotrivă să petreceți timpul împreună. Așa îți vei găsi atât aliați, cât și o sursă de informații importante despre gusturile și obiceiurile persoanei dragi.