7 mesaje sincere pe care bărbatul le va reciti, chiar dacă s-a despărțit de iubita sa.

Bărbații păstrează și recitesc iar și iar anumite mesaje trimise de femeie, în special în perioadele de singurătate. Pentru că este atât de frumos să te simți de succes, iubit și puternic. Deși bărbații își ascund sentimentalismul, inima lor nu este de piatră. Și ei sunt emoționali și pasionali, iar starea lor depinde de cuvintele tandre pe care le-a transmis femeia iubită.

Iată câteva mesaje sincere pe care bărbatul le va reciti de multe ori și se va atașa și mai mult de aleasa sa:

1. „Trăiesc pentru tine. Doar tu îmi umpli viața de sens.”

A fi cel mai important în viața altei persoane este ceva de care să fii mândru. Bărbaților le place această recunoaștere. Le gâdilă orgoliul și îi face să depună eforturi să fie la fel de minunați. Chiar dacă femeia a trimis mesajul după o ceartă, tot îi va încălzi inima și îi va tempera ardoarea.

2. „Mi-ai redat încrederea în oameni. Înainte să te cunosc, credeam că un astfel de bărbat nu există decât în ​​romanele de dragoste.” 

Ce bărbat nu visează să devină erou în ochii femeii? E plăcut să știi că ai atâtea trăsături pozitive. Acest mesaj îi va crește semnificativ stima de sine. Chiar dacă ulterior se va despărți de iubita sa, el nu va șterge mesajul, fie și doar pentru a se lăuda cu el mai târziu prietenilor săi.

3. „Mulțumesc cerului că te am în viața mea. Nicio bogăție și binecuvântare a lumii nu se poate compara cu tine.”

Acest mesaj va cuceri cu siguranță bărbatul care crede că este înconjurat doar de femei mercantile care îi vânează averea. El va fi încântat să realizeze că are o valoare atât de mare pentru iubita sa. Dar femeia ar trebui să fie pregătită, după un astfel de mesaj, să confirme ceea ce a spus nu numai prin cuvinte, ci și prin fapte.

4. „Îți recitesc mesajele și plâng de fericire… Ce norocoasă sunt să te am!”

Lacrimile feminine nu irită întotdeauna bărbatul. Lacrimile de fericire îi vor aduce bucuria de a ști că este iubit, dorit și apreciat. Un astfel de mesaj este plăcut de recitit atunci când nu are persoana dragă alături, când pleacă într-o călătorie de afaceri sau dacă între ei a existat un dezacord și au fost nevoiți să se despartă temporar.

5. „Numai lângă tine m-am simțit o femeie adevărată.”

Orice om este măgulit de recunoașterea meritelor sale. Se va simți ca un adevărat mascul alfa, care are grijă de aleasa sa cu noblețe. El nu va șterge un astfel de mesaj, deoarece ar însemna să renunțe la exclusivitatea sa.

6. „Sunt fericită că inima nu mi-a păcălit mintea și am ales cel mai decent, frumos și puternic bărbat.”

Bărbatul este gata să asculte la nesfârșit complimente, mai ales dacă sunt prezentate atât de frumos. El este recunoscător că femeia îi recunoaște meritele și se simte iubit. Îi place că este apreciat nu numai ca partener, ci și ca persoană. În acele momente în care nu are suficientă încredere în sine, un astfel de mesaj îl va ajuta să se concentreze și să nu renunțe.

7. „Te iubesc și tind spre tine cu fiecare parte a corpului meu. Mă atragi mai puternic decât un magnet”

Bărbaților le place să-și simtă puterea asupra femeii. Deși uneori nu apreciază dragostea puternică a femeii, ei nu uită niciodată lucrurile nebunești pe care femeia le-a făcut pentru ei. Dacă sentimentele sunt reciproce, atunci este o bucurie să primești o astfel de recunoaștere de la femeia pe care o iubești. Mesajele pline de emoții sunt păstrate și recitite mult timp. Chiar dacă le-a șters accidental, el le va putea reproduce în memorie, pentru că le-a învățat pe de rost.

Bărbații iubesc cuvintele frumoase nu mai puțin decât femeile. Valoarea rândurilor crește odată cu sinceritatea și sentimentele celei care le-a scris.