Culoarea care te inspiră cel mai mult îți determină caracterul. Iată ce spune despre tine.

Culoarea ta – nu este neapărat cea care predomină în garderoba ta sau cea în care pictezi pereții apartamentului în fiecare an. Pentru a-ți determina culoarea, trebuie să te asculți. Amintește-ți, la ce nuanțe te uiți și te inspiri? Culoarea pe care ți-o imaginezi în visurile tale îți determină caracterul.

Deci, alege culoarea preferată și află ce semnifică:

Roșu

Este culoarea oamenilor activi. Nu doar activi, ci strălucitori, disperați. Din astfel de oameni rezultă eroii și revoluționarii. Cel mai probabil, sunt lideri înnăscuți, capabili să captiveze cu ideile sale. Sunt persoane care nu tolerează rutina și stagnarea.

Portocaliu

Este culoarea preferată a oamenilor veseli, degajați și întreprinzători. Ei caută mereu căi noi și cred că nu există atât de multe situații fără speranță. Îi infectează și pe alții cu optimismul și entuziasmul lor. Adesea le place să facă drumeții și să cânte în jurul focului de tabără. Știu întotdeauna cum să ocupe copiii și cum să amuze adulții. Sunt originali și agitați.

Galben

De regulă, cei care preferă galben – sunt firi calme, echilibrate, optimiste, care își cunosc propria valoare. Își definesc cu precizie obiectivele și căile spre ele. Știu să-și păstreze mintea limpede în cea mai dificilă situație. Adesea, sunt oameni cinstiți și puternici din punct de vedere moral. Nu sunt dispuși să-și sacrifice principiile de dragul unui câștig de moment. Sunt răbdători și observatori. Au o voință de invidiat.

Verde

Culoarea păcii și a speranței. Este aleasă de oamenii care luptă pentru armonie, liniște și dreptate, care nu se pot imagina fără o dezvoltare constantă și mișcare înainte. Iubitorii de verde, cel mai probabil, vor studia toată viața, pentru că își stabilesc cerințe mari, chiar exagerate. Adesea au o răbdare remarcabilă și o minte ascuțită.

Albastru deschis

Oameni impresionabili și, cel mai probabil, foarte amabili și receptivi. Au înclinație pentru știință și descoperire. Din fluxul de informații ei sunt capabili să evidențieze esența. Se pare că sunt cei care pot judeca corect chiar și cea mai complicată dispută, fără să ofenseze vreuna dintre părți. Cu toate acestea, adesea sunt cu capul în nori. Printre iubitorii de albastru se numără mulți călători disperați și iubitori de risc și pericol.

Albastru 

Acești oameni sunt la fel de neînțeleși ca oceanul. Caracterul – poate deveni principala lor problemă: trebuie să învețe să-și controleze emoțiile. Sunt punctuali și prudenți, prețuiesc prosperitatea și confortul. Acordă multă atenție plăcerilor senzuale. Ei pot sta ore în șir în fața unei cascade, unui foc, a florilor de cireș și admira imaginea. Adesea ei înșiși sunt implicați în creativitate.

Violet

Acești oameni nu sunt adepții luării deciziilor rapide. Ei trebuie să se gândească la tot, să „doarmă cu ideea”. Nu sunt obișnuiți să sufere un eșec, de aceea pregătesc cu atenție terenul pentru nou. De aceea, rareori eșuează. În aparență, acești oameni severi sunt de fapt veseli, apreciază foarte mult libertatea și independența.

Negru

Oameni stricți și obligatorii, cărora le place să-i impresioneze pe alții. Sunt firi sexuale și pasionale, cu o anumită teatralitate în caracter, capabili să se farmece și să-i facă pe alții să se îndrăgostească de ei. Cu toate acestea, au o trăsătură de invidiat – capacitatea de a spune ferm „nu”.

Alb

Oameni cinstiți. Pentru ei să mintă ar însemna să meargă împotriva lor. Sunt receptivi la cererile de ajutor și sprijin. În același timp, tind spre succes și iubesc recunoașterea publică. Sunt visători și receptivi. Nu le este frică să șocheze publicul și, se pare că se hrănesc cu emoțiile din efectul produs. Cum peștii au nevoie de apă, acești oameni au nevoie de admirația celor din jur.

Maro

Firi reținute, privesc lumea cu severitate și își dau seama de imperfecțiunea ei. Cu toate acestea, nu sunt simpli spectatori. Ei tind să corecteze situația în bine și de multe ori reușesc să schimbe ordinea stabilită. Sunt personalități serioase, cu principii, camarazi de încredere. Datorită conservatorismului lor, adesea nu înțeleg umorul și se pot supăra pe farsori.

Gri

Cel mai probabil, acești oameni au instinct animalic și o intuiție bună. Pot citi interlocutorul din prima clipă. Cu toate acestea, nu vor lăsa să se vadă pe față, căci, prin natura lor, sunt cercetători și, într-o oarecare măsură, curioși de modul în care se vor dezvolta evenimentele în continuare. Iar dacă se plictisesc, pot arunca și lemne pe foc.

Roz

Deghizarea este, probabil, principala definiție a caracterului lor. Acești oameni, din diverse motive, nu-și arată adevăratul ”eu”. Preferă să se ascundă și să apară într-o altă imagine – mai emoționantă, mai blândă. De fapt, un voal roz ascunde tija de oțel. De regulă, sunt persoane impresionabile. Situațiile non-standard le pot tulbura. În majoritatea cazurilor sunt oameni buni și receptivi.