15 mesaje care trădează un bărbat îndrăgostit, înainte ca el să-ți mărturisească.

Bărbații își ascund adesea emoțiile, iar într-o conversație este uneori dificil să-ți dai seama ce se ascunde cu adevărat în spatele cuvintelor lui. Totuși, când vine vorba de mesaje, bărbații se simt mult mai liberi. Doar câteva mesaje îți pot transmite acele sentimente pe care bărbatul nu a îndrăznit să ți le arate când v-ați întâlnit.

Gândește-te, câte dintre aceste indicii ai primit:

1. Te complimentează.

El este mereu gata să-ți spună cât de frumoasă ești astăzi sau că zâmbetul tău este suficient pentru a lumina întreaga planetă. Nu se teme să-ți spună că ești frumoasă și găsește multe lucruri atractive în tine.

2. Îți trimite fotografii topless.

Bărbatul nu va trimite niciodată astfel de fotografii cuiva de care nu-i pasă. Totul este simplu. El te anunță că este cu adevărat interesat de tine, trimițându-ți selfie-uri cu bustul gol.

3. Încearcă să înceapă o conversație.

Nu așteaptă să-i trimiți un mesaj, el vrea să știi că este interesat de tine. Nu se teme să-ți dezvăluie intențiile, așa că va face tot posibilul pentru a-ți atrage atenția.

4. Încearcă să mențină conversația.

Nu numai că încearcă să înceapă o conversație, dar va face tot posibilul pentru a menține corespondența cât mai mult posibil. Îi place să vorbească cu tine și adoră faptul că și tu ți-ai făcut timp pentru el. Chiar dacă simți că discuția se apropie de sfârșit, el va încerca să-ți pună o altă întrebare și să deschidă noi subiecte.

5. Te întreabă despre planurile tale pentru weekend.

Întotdeauna vrea să fie la curent cu planurile tale pentru weekend, pentru că speră să-l incluzi în ele. De asemenea, vrea să se asigure că niciun alt bărbat nu intervine și nu-i reduce șansele de a avea o relație cu tine.

6. Încearcă să fie interesat de tine.

Ori de câte ori vă trimiteți mesaje unul altuia, el nu lasă conversația să fie prea mult despre el. El va fi interesat de tine și îți va pune multe întrebări despre viața ta.

7. Nu se sfiește să folosească emoji.

Nu este un secret pentru nimeni că emoticoanele au schimbat modul în care comunicăm, iar el nu va ezita să le folosească în corespondență cu tine. Îți va trimite multe inimioare, sărutări, îmbrățișări și zâmbete.

8. Nu-i ia o veșnicie să-ți răspundă.

Mesajele sunt o muncă grea pentru majoritatea bărbaților, mai ales când vine vorba de a răspunde celor care nu le sunt pe plac. Cu toate acestea, lucrurile stau altfel în cazul tău. El va întrerupe jocul video pentru a-ți răspunde, va găsi câteva minute în timpul zilei de lucru să discute cu tine.

9. Îți trimite mesaje de bună dimineața.

Îți trimite mesaje de bună dimineața pentru că vrea să fie prima persoană la care te gândești când te trezești. Acest lucru indică faptul că tu ești cea care îi apare în minte încă de la începutul zilei.

10. Încearcă să scrie corect.

De fapt, el depune mult efort în speranța că te va impresiona. El vrea să simți că meriți cu adevărat efortul.

11. Este deschis cu tine.

Dacă se simte suficient de confortabil cu tine, îți va dezvălui multe despre sine ca persoană. Când bărbatul este interesat de femeie, el își permite să devină vulnerabil în speranța că și ea se va relaxa în compania lui.

12. Glumește și încearcă să te facă să râzi.

Toată lumea iubește oamenii amuzanți. El încearcă să facă o glumă în caz că te interesează umorul lui. Va dori ca între voi să fie ceva ușor și relaxant, astfel încât să-ți poți stabili nivelul de confort cu el.

13. El adaugă câteva indicii la mesajele sale.

Îl atragi. Nu este un secret. Și această atracție include intimitatea fizică. Dacă adaugă din greșeală câteva indicii, atunci există șanse mari să vrea să înceapă o relație mai strânsă cu tine. Nu ceda prea ușor, lasă-l să depună eforturi pentru a-ți câștiga atenția.

14. Recunoaște că te place foarte mult.

O modalitate sigură să afli dacă te place – este atunci când recunoaște sincer. Femeia va determina întotdeauna când bărbatul este sincer. Cu toate acestea, lasă acțiunile sale să-i testeze autenticitatea cuvintelor.

15. Îți trimite mesaje când este beat.

Acesta este modul inimii de a spune adevărul, atunci când creierul nu funcționează corect. Dacă îți scrie chiar și când este beat, să știi că ești o persoana specială pentru el.