Test de personalitate: Alege amprenta care se aseamănă cu a ta și află lucruri interesante despre tine.

Acest test vizual a devenit o tendință din cauza rezultatelor neașteptate. Peste 90% dintre utilizatori au fost surprinși de răspunsurile primite. Acest test vizual poate dezvălui multe despre tine și despre nivelul tău de inteligență emoțională.

Amprentele digitale au fost multă vreme obiectul cercetărilor științifice și sunt utilizate pe scară largă de oamenii de știință criminalistică pentru a crea profile unice de personalitate. Domeniul dermatoglifelor a evoluat și a devenit extrem de precis în timp.

Conform acestui test vizual, există diferite forme de amprente care pot fi reduse la trei tipuri, toate răspunzând la detaliile subconștientului nostru.

Testul pe care ți-l oferim este o compoziție din trei amprente, dintre care una va fi asemănătoare cu a ta. Pe baza caracteristicilor evidențiate, alege-o pe cea care seamănă cu degetul tău și privește răspunsurile.

Ce formă are amprenta ta?

1. Amprenta curbată sau deltoidiană

Arcurile sunt drepte, fără spirale în exces, care formează triunghiuri.

Dacă amprentele de pe degetele tale arată ca niște mici curbe sau delte, mai mult sau mai puțin asemănătoarea cu ceea ce vezi în imagine, cel mai probabil ești o persoană calmă și echilibrată. De regulă, acești oameni sunt foarte înțelegători, cu un nivel ridicat de inteligență emoțională.

În viață au totul determinat și planificat; își investesc eforturile în menținerea controlului în toate aspectele. Sunt persoane ordonate, organizate, dar situațiile pe care nu le-au prevăzut le pot înnebuni. Au obiective clare și puține lucruri să le distragă atenția de la ele; poziția lor este decisivă și proactivă;

2. Amprenta – cerc.  

Acest tip de amprentă este cel mai răspândit și deși este un model general, nu există două tipuri de amprente la fel. Cu toate acestea, ele pot arăta asemănătoare cu ceea ce ai văzut în imagine.

Dacă da, ai un nivel mare de energie. Rămâi concentrat pe posibilități. Ai tendința de a trece prin viață în mod spontan și îți atrag atenția experiențele noi. Întotdeauna înveți ceva și preferi să duci o viață activă decât să te predai pasivității. Ești perceput ca o persoană ambițioasă, tinzi mereu spre excelență. Ești cald cu oamenii pe care îi iubești. Deși toată lumea are uneori îndoieli, probabil că ai mai puține griji decât alții. Deși te pricepi să faci surprize neașteptate, ești fără îndoială o persoană foarte atractivă.

3. Amprenta – vârtej. 

Acest tip de amprentă se caracterizează prin crearea de labirinturi cu epicentru mai mult sau mai puțin pronunțat. De obicei, se vede un model care se repetă.

Ești o persoană destul de emoțională, unele situații îți pot provoca o rafală de emoții, dar nu ai nevoie de prea mult timp pentru a te calma. Dacă există un cuvânt care te descrie, acesta este creativitatea. Întotdeauna creezi și înveți lucruri noi.

Un alt detaliu care îți marchează viața este viteza cu care trăiești. De multe ori nu-ți place să aștepți și decizi să faci două sau mai multe lucruri în același timp. Asta te face imprevizibil pentru tine și pentru ceilalți. Deși s-ar putea să surprinzi neașteptat, cu siguranță ești o persoană foarte interesantă. Ai un nivel înalt de empatie.

Te-ai regăsit în descriere? Felicitări dacă ai reușit să afli mai multe despre tine și despre modul tău de viață sau gândire.