Topul celor mai cinstiți și nerușinați mincinoși din zodiac.

Onestitatea este al doilea nume al acestor semne zodiacale: topul celor mai cinstiți și nerușinați mincinoși.

1. Săgetător

Nativul Săgetător, indiferent de situație, nu reușește să mintă în mod convingător. Defectul său este onestitatea excesivă, care uneori poate jigni oamenii. El consideră onestitatea ca fiind cea mai înaltă virtute morală – în lumea sa ideală, toată lumea spune adevărul.

2. Berbec

Dacă porți pantofi care arată stupid, primul lucru pe care ți-l va spune o femeie Berbec este: „Bună, ce mai faci? De ce porți pantofii ăștia ciudați?” Aceste fete sunt o rasă neînfricată, vor intra în dispute fără teamă. Ele nu văd rostul să se retragă sau să îndulcească adevărul amar. Dacă le spui că ți-au rănit sentimentele cu comentariile lor despre pantofi, vor ridica din umeri și vor spune: „Este trist, dar îmi pasă în primul rând de sentimentele mele și totuși cred că pantofii tăi nu arată bine.”

3. Leu

Aceste femei nu se tem de nimic, nici de adevăr. Ele nu văd nicio valoare în minciună, chiar dacă ea le ajută să protejeze sentimentelor cuiva. Dacă o prietenă o întreabă dacă rochia arată bine și nu este așa, femeia-Leu va răspunde sincer, pentru că astfel prietena sa nu va fi ținta bârfitorilor, care sunt fericiți să arunce cu noroi în ea. Ele se mândresc cu onestitatea lor. Dar, fiind atât de mândre, aceste femei ar putea să se mintă puțin pe sine, doar pentru a-și salva egoul.

4. Rac

Racul este extrem de sincer în relațiile romantice, deoarece vrea să știe exact ce se întâmplă. Dacă Racul simte că relația s-a terminat cu adevărat, îi va spune partenerului său despre asta, pentru ca nimeni să nu trăiască într-o minciună dureroasă care ar putea dura încă luni sau chiar zece ani. În cazuri rare în care mint, Racii nu se protejează pe sine, ci întotdeauna protejează sentimentele altora.

5. Fecioara

Există două tipuri de minciuni: prima este dăunătoare, a doua este de a proteja pe cineva de rău. Aceasta din urmă este specialitatea Fecioarei. Ea nu spune niciodată minciuni care rănesc pe cineva. Dar dacă iubitul ei vine la întâlnire cu părul nespălat, iar respirația lui are miros de ceapă, Fecioara îi va spune că arată și miroase atât de bine încât ar trebui să se dezbrace imediat și să facă un duș împreună. Spunând mici minciuni, ea își face bine sie și partenerului.

6. Taur

Ca semn care urăște drama și conflictul, Taurul va minți pentru a menține pacea. În loc să recunoască că nu vrea să meargă la un concert cu tine pentru că urăște trupa ta preferată, va spune că prietenul său este plecat din oraș și trebuie să-i hrănească pisicile. Dacă te tunzi prost, Taurul va spune că tunsoarea ta este foarte drăguță și ți se potrivește foarte bine.

7. Scorpion

Scorpionii vor fi brutal de sinceri cu tine, dar exact opusul în raport cu ei înșiși. De exemplu, sunteți îmbrăcate și machiate la fel, dar femeia Scorpion va spune că arăți groaznic, iar ea arată ca o regină. Poți avea încredere în tot ce spune ea despre tine și în nimic în ceea ce spune despre sine.

8. Capricorn

Dacă este o zi însorită și Capricornul se simte fericit, el nu se va putea abține să nu zâmbească. Dar dacă îl întrebi de ce este atât de fericit, nu îți va spune că a făcut dragoste cu o colegă în pauza de masă și s-ar putea să se fi îndrăgostit. Capricornul va fi sincer cu privire la sentimentele sale, dar va minți ca un mic demon dacă asta îl ține departe de necazuri.

9. Vărsător

Dacă rochia te face să arăți grasă și îi ceri părerea Vărsătorului, el îți va spune: „Da, rochia asta te face să arăți grasă”. Dar dacă creșterea în greutate se datorează diabetului și nu-ți poți permite tratamentul potrivit, același Vărsător va merge cu tine la clinică pentru a se asigura că ești pe mâini potrivite. Vărsătorii vor minți atunci când sunt siguri că există un motiv important pentru asta, ei cred că scopurile justifică mijloacele, iar dacă pot minți pentru a ajuta un prieten, o vor face.

10. Pești

Peștii sunt foarte buni la minciună, ceea ce ii face oameni răi în ochii multora. Ceea ce îi face necinstiți este faptul că sunt experți în auto-amăgire – acest nativ poate fi sincer când îți spune că se simte grozav, dar asta doar pentru că s-a înșelat pe sine și a crezut în minciuna sa. Peștii mint mai bine decât alții, dar nici nu știu asta.

11. Balanța

Balanțele au o reputație proastă pentru ipocrizia și duplicitatea lor. Pot fi foarte fermecătoare, dar în adâncul sufletului simți că se comportă astfel pentru că vor ceva de la tine. Sunt foarte sinceri cu ei înșiși, de aceea sunt conștienți de cât de necinstiți sunt cu ceilalți.

12. Gemeni

De unde știi dacă un Gemeni minte? Buzele sale se mișcă! Te așteptai la o onestitate deplină de la un semn al cărui simbol are două personalități? Gemenii nu numai că mint foarte mult, dar nici măcar nu pot ține evidența minciunilor lor, de aceea vor minți până când castelul de cărți se va prăbuși. Și atunci vor minți că nu au mințit niciodată.