Acest test psihologic va dezvălui care este cea mai mare frică a ta.

Știi care este frica ta cea mai mare? Poate că este frica de înălțime, vorbitul în public, păianjenii, moartea, frica de respingere?

Mulți oameni doar se gândesc la frica lor și imediat simt anxietate. Foarte des fricile rețin oamenii de la o viață mai bună, de succes. Prin urmare, este foarte important să înțelegi de ce îți este frică pentru a scăpa de ea. Testul psihologic de astăzi te va ajuta să-ți descoperi cea mai mare frică.

Privește imaginea. Care a fost primul lucru pe care l-ai văzut?

Iată ce spune această alegere despre frica ta interioară.

1. Ochiul. Genele.

Frica de respingere este una dintre cele mai profunde temeri umane. Suntem programați biologic să aparținem unei comunități, ne este teamă că nu vom fi acceptați, că vom fi respinși. Suntem îngrijorați de perspectiva de a fi umiliți sau exilați. Ne este frică de singurătate și schimbare. Profunzimea acestei frici diferă pentru fiecare persoană, deși există elemente comune.

La nivel cognitiv, s-ar putea să-ți fie teamă că respingerea va duce la singurătate, că vei fi văzut ca fiind neatractiv, cu puțină valoare. Când gândurile bazate pe frică continuă să se rotească în mintea ta, poți deveni agitat, anxios sau deprimat. O mare parte din frica ta de respingere poate fi frica de a simți durere și supărare. Frica te provoacă să nu comunici cu oamenii.

Învață să te înțelegi cu oamenii, relaxează-te, iar viața ta va deveni mai colorată și mai interesantă.

2. O fată

Adânc în interior îți este frică să fii izolat și abandonat de alții. Din acest motiv le permiți să profite de tine și să te intimideze.

În acest caz pierzi cele mai mari daruri ale vieții. Este timpul să nu lași frica să te împiedice să-ți îndeplinești visurile. Fii curajos, învață să-ți exprimi părerea, acceptă-ți defectele, greșelile și lucrează la construirea încrederii.

Oamenii de succes eșuează tot timpul. Diferența este că își învață lecția și revin în joc. Cum o fac? Ei cred că viața se întâmplă pentru ei. Această perspectivă le permite să reconsidere obstacolele ca oportunități și să-și construiască o credință profundă și neclintită în ei înșiși.

3. Un băiat 

Când apare o situație de necontrolat, cazi într-o stare de epuizare și generezi emoții negative care îți afectează viața normală. Frica de a pierde controlul este o altă frică care împiedică oamenii să trăiască o viață mai bună. Pentru a fi cu adevărat fericit, liber și pentru a trăi viața pe care o dorești, trebuie să fii dispus să renunți la control.

Mulți oameni nu-și realizează potențialul pentru că încearcă să controleze totul și să rămână în zona lor de confort. Pentru a depăși această frică, trebuie să accepți faptul că oricum nu vei avea niciodată controlul deplin. Planurile tale de vacanță depind de vreme. Serile de vineri depind de ceea ce vor să facă prietenii sau cei dragi. Și viața ta depinde de ceva care este dincolo de controlul tău.

Când realizezi că nu ai nevoie de atât de mult control pe cât ai crezut inițial, îți va fi puțin mai ușor să învingi teama de a pierde controlul. Învață să-ți controlezi mai bine emoțiile pentru a-ți menține mintea calmă, eliberează controlul asupra vieții și asta te va ajuta să-ți atingi întregul potențial.

4. Hârtie împrăștiată

Ai obiective clare și ești perseverent. Ești genial, dar niciodată mulțumit de momentul prezent, ești obsedat de perfecțiune. Ai întotdeauna standarde foarte înalte, vrei să fii perfect. Lupta pentru perfecțiune poate arăta că ai un caracter puternic. Standardele înalte te pot împinge să atingi cel mai înalt nivel de performanță. Dar, pe de altă parte, crezi că nu ar trebui să greșești niciodată și că a greși înseamnă a fi un ratat sau o persoană groaznică care se dezamăgește pe sine și pe ceilalți.

Cu această mentalitate, îți este foarte frică să faci greșeli. Încercarea de a fi perfect duce la stres, îngrijorare și anxietate.

De aceea merită să reduci puțin aceste standarde pentru a ușura stresul și anxietatea care provin din încercarea de a fi perfect. Învață să faci greșeli, eliberează-te și bucură-te de viața reală și vei deveni mai fericit.