Cum să treci peste trădarea partenerului? 8 femei au împărtășit experiența lor.

Infidelitatea, de obicei, lovește puternic stima de sine și chiar ne împiedică să construim relații noi. Este greu să scapi de suspiciune și de așteptarea unei noi trădări. 8 femei care au experimentat trădarea partenerului, ne spun cum au făcut față consecințelor trădării.

1. “Mi-am dat seama că dacă voi fi înșelată din nou, partenerul o va face fără să se uite la mine și la ceea ce cred eu despre asta. Nu îi pot controla acțiunile în niciun fel. Deci, nu are rost să-mi fac griji, o să mă supăr și o să-mi stric relația. De aceea, am încetat să mă mai gândesc la asta.” – Alice, 30 de ani

2. “Am decis că ar fi mai bine pentru relație dacă nu mă gândesc la infidelitate.  În caz contrar este ca și cum ai vrea un divorț imediat după nuntă. De aceea, dacă nu ridic deloc această problemă, relația devine mai puternică. ” Simona, 33 de ani.

3. “Am fost înșelată în diferite relații și, în final, mi-am dat seama că cu cât arăți mai puțină gelozie, cu atât mai bine. Am învățat să vorbesc deschis despre sentimentele mele”, Gaby, ​​29 de ani.

4. “Mi-am dat seama că este important să comunicăm corect. Am vorbit sincer despre cum fostul soț ne-a stricat căsnicia. Am învățat să mă întâlnesc cu oameni normali. Acum înțeleg ce valorez și ce fel de bărbat am nevoie. Prefer fericirea în singurătate decât nefericirea într-o relație”, Mariana, 30 de ani.

5. “Terapie lungă. Îmi descriu gândurile și sentimentele, inventez scenarii înfricoșătoare pentru a le depăși mental”, Nadia, 28 de ani.

6. “Am învățat să am încredere în intuiția mea. De fiecare dată când mi-a șoptit ceva rău, s-a dovedit a fi adevărat. Data viitoare voi încerca să nu-mi fac griji pentru asta”, Adriana, 32 de ani.

7. “Timpul ajută. L-am întâlnit pe soțul meu pe un site și am decis să-i dau o șansă, deși nu era chiar genul meu. Dar mi-a îndeplinit pe deplin așteptările”, Felicia, 28 de ani.

8. „Am început o relație poligamă și acum sunt complet mulțumită”, Stela, 30 de ani.