Femeile cu această culoare a ochilor sunt întotdeauna cele mai bogate – știai?

Anul trecut, proprietara L’Oréal, Francoise Bettencourt-Meyers, a devenit din nou cea mai bogată femeie din lume.

Noi am decis să aflăm ce culoare au ochii altor femei celebre din diferite sfere și am ajuns la o concluzie interesantă!

Se dovedește că culoarea ochilor determină capacitățile financiare ale  omului și acest lucru poate fi dovedit ușor! Majoritatea femeilor din lista celor mai bogate din lume și-au moștenit averea fie de la părinți, fie de la soț.

Printre acestea se numără trei dintre cele mai bogate doamne: moștenitoarele  companiilor L’Oréal și Walmart, – Françoise Bettencourt-Myers și Alice Walton, și Julia Koch, care a moștenit un pachet de acțiuni la Koch Industries în 2019 după moartea soțului ei David Koch.

Françoise Bettencourt-Myers

Toate cele trei femei miliardare au ochii căprui, ceea ce este considerat un semn de materialitate, pragmatism  și prudență.

Dar analizând culoarea ochilor soțiilor politicienilor și ale ale altor femei renumite, putem concluziona că printre acestea majoritatea au ochii verzi. Așadar, Melania Trump, Kate Middleton, Regina Letizia și Prințesa Charlene de Monaco au culoarea ochilor de la fistic la verde intens.

Julia Koch

În plus, trei dintre cele mai bogate scriitoare din lume – JK Rowling, Nora Roberts și Daniela Steele – de asemenea, au ochii verzi. Prin urmare, putem spune cu siguranță: dacă ai ochii căprui sau verzi, atunci ești condamnată la o viață prosperă!