Iată ce se întâmplă cu bărbatul care decide să se întoarcă la fosta parteneră, chiar dacă a fost părăsit.

Potrivit statisticilor, femeile sunt cele care inițiază mai des despărțirea. De aceea, vom analiza situația când bărbatul este părăsit și nu invers.

Ignorarea – este una dintre modalitățile de a scăpa de dependența de o relație problematică. Pentru unii, aceasta mai este și speranța de a recupera fosta parteneră. Bărbatul crede că femeia va uita toate lucrurile rele și va lua inițiativa de a se întoarce. Dar asta arată mai degrabă ca un obiectiv de neatins.

Majoritatea bărbaților îndrăgostiți renunță la ignorare și aleargă din nou după femeia de care s-au despărțit definitiv. Iar asta aduce cu sine consecințe.

În acest caz, ignorarea nu este manipulare, întrucât nu se întâmplă în relație, ci după încheierea ei. Adică, este încercarea bărbatului de a aborda în mod rezonabil această problemă, pentru a se restabili, a-și restabili forțele. Și este cea mai eficientă metodă. Singura modalitate de a scăpa de dependență este să ignori tot ce este legat de ea ( să ștergi fotografiile, mesajele, etc., să nu o mai urmărești pe rețelele sociale etc).

Și doar șase luni mai târziu, va începe procesul de recuperare. Reuniunile sunt extrem de rare, dar se întâmplă, când în ochii femeii importanța ta va crește semnificativ.

Dar ce se întâmplă dacă bărbatul nu respectă aceste termene limită și decide să ia legătura cu ea mai devreme? Consecințele nu vor întârzia să apară.

Chiar dacă în procesul de ignorare semnificația bărbatului a crescut, după orice mesaj va începe să scadă brusc. În acest caz, inițiativa reunirii trebuie să vină de la femeie. Cel puțin să ia legătura, să manifeste interes. Dar nici asta nu este o garanție. Acesta este un test pentru a verifica dacă bărbatul este dependent de ea sau nu. Și dacă da, atunci totul revine, interesul ei va dispărea brusc.

Dacă în acest interval de timp decizi să nu o mai ignori, totul se agravează. Erai la un nivel destul de bun, dar după încercarea de a te reuni cu ea, cazi și mai jos. Iar din această gaură îți va fi mult mai greu să ieși.

Poți argumenta că o iubești, ai sentimente pentru ea, însă aceasta nu este altceva decât dependență, precum și lipsa respectului de sine. Dacă ai fost respins, dar încerci cu insistență să o faci să se îndrăgostească din nou, atunci în șirul clasamentului masculin cazi la cel scăzut nivel. Respectul și interesul vor fi extrem de greu de trezit. Chiar și cu alte femei. Nu există nicio diferență între fostele relații și cele noi. Doar repeți scenariul. Și se va termina exact la fel, ca și fostele relații.

Fosta parteneră este ca un indicator pentru tine. Ori treci testul și începi o nouă viață fericită, ori vei alerga constant după toate.

Dacă după despărțire ești primul care ia legătura, acesta este un drum cu sens unic. Chiar dacă vă veți împăca, în relație va exista abuz nesfârșit, manipulare și lipsă de respect față de propria persoană.

Fericirea nu constă în a poseda obiectul adorației, ci în interacțiunea corectă cu acesta. Dacă ești părăsit, uită această poveste, nu încerca să te impui cuiva. Trăiește, lucrează asupra ta, dar numai pentru tine. Acesta este singurul mod care te va ajuta să construiești o relație sănătoasă și armonioasă în viitor.