Cu cât bărbatul trăiește mai rău, cu atât dorința de a-și recupera fosta parteneră este mai mare. Iată de ce.

Orice om de-a lungul vieții trece printr-o despărțire. Însă fiecare reacționează diferit la ea.

Bărbaților le este rușine să recunoască și mulți dintre ei nu-și vor mărturisi niciodată sentimentele. Cu toate acestea ei mai des cer sfaturi despre cum să-și recupereze fosta parteneră.

Totuși, de ce unii bărbați uită sau încearcă să-și uite fostele partenere, în timp ce alții visează să le recupereze? Probabil cineva va argumenta că este vorba de dragoste, de sentimente. Acest lucru nu este adevărat.

Când vine vorba de suferință și încercarea de a recupera, aceasta nu este dragoste, ci lipsa respectului de sine.

Să analizăm o situație: femeia părăsește bărbatul, este inițiatoarea despărțirii, cel mai probabil îi spune lucruri urâte, pleacă la altul, nu este pregătită să-l asculte niciun minut. Ce face visătorul nostru? Aleargă după ea, o imploră să rămână, îi face cadouri, își declară dragostea. Deci, el a fost alungat, umilit, călcat în picioare, dar nu-i pasă și fuge după ea.

De ce se întâmplă acest lucru? Oare având o viață bună, un bărbat sănătos se va comporta astfel? Să presupunem că bărbatul este o persoană interesantă, are un hobby, un loc de muncă preferat, un anumit nivel de bogăție, o mașină, un apartament, posibilitatea de a călători etc., oare el va alerga să se umilească și să roage pe cineva? Cu siguranță nu.

Când 80-90% din timpul tău este programat, ești pasionat de procesul vieții, iar fosta parteneră a fost doar o parte din el, atunci nimic nu te va opri. Nimic nu se termină odată cu despărțirea. Ar putea rămâne un sediment neplăcut, dar, în general, nu se schimbă nimic. Cum ai fost o persoană interesantă, așa ai și rămas.

Desigur, femeia este importantă, ea trebuie să fie prezentă în viața bărbatului. Dar nu trebuie să se ajungă la un nivel inadecvat. Dacă semnificația ei îi ocupă cea mai mare parte a timpului, acesta este sfârșitul.

Totuși asta nu înseamnă că trebuie să le dedicați femeilor voastre mai puțin timp. Doar trebuie să existe prioritățile potrivite. În loc de 90% de timp petrecut inutil cu ea, mai bine îi oferi 10% timp de calitate. Unde tu ești autosuficient, iar ea este mereu alături.

Însă atunci când bărbatul nu are o ocupație, el începe să sufere, să se îngrijoreze și să se țină de cea care a acceptat cândva să fie cu el. În subconștient, el înțelege că nu este interesant pentru nimeni, de aceea o ține.

Să ai o iubită sau o soție nu este un scop, ci mai degrabă un rezultat. Dacă în viața ta totul este în regulă, atunci și relația va fi la fel. Însă când nu faci nimic și nu ești cineva, nu vei obține nimic prin umilire.

Sfat pentru femei: dacă fostul iubit/partener încearcă să se întoarcă, atunci să știți că în viața lui totul este rău. Cel mai probabil acolo e sărăcie, lipsa prietenilor, hobby-urilor, lipsa iubirii și a respectului de sine.