4 modalități de a recunoaște un bărbat sănătos din punct de vedere psihologic.

În ultimii ani ostilitatea dintre sexe pare să ia proporții inadecvate, fără precedent. Femeile dau vina pe bărbați și invers. Nu contează cine pe cine acuză și pentru ce, pentru că totul este relativ.

Nu este atât de dificil de recunoscut un bărbat sănătos din punct de vedre psihologic. Și nu vei avea nevoie de manipulări, pastile magice sau noroc. Totul este destul de simplu. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să-ți arăți atitudinea bună și grija față de bărbat. Pe cât este posibil.

Desigur, multe femei se vor speria și nu vor dori să încerce. Deși, în orice relație asta ar trebui să fie o regulă obligatorie și nu ceva pentru verificare.

Deci, fii atentă la acești bărbați:

1. Bărbatul dependent

Este una dintre cele mai comune opțiuni. Când îi arăți atenție și grijă mult timp, și apoi din anumite motive nu mai faci acest lucru, el imediat își va arunca supărarea și ura asupra ta. De exemplu, îți va spune: ”Nu mă iubești, nu ești interesată de mine etc.” El ia de la sine înțeles și nu apreciază o astfel de atitudine, de aceea absența ei va fi percepută cu ostilitate.

Evident că nu vei putea construi o relație bună cu el.

2. Bărbatul egoist

Va utiliza activ grija ta. Va cere tot mai mult, dar va oferi tot mai puțin. De fapt, majoritatea oamenilor sunt egoiști, indiferent de sex. Le place să fie tratați bine, deoarece sunt narcisiști. Dar, în același timp, nu consideră necesar să ofere aceeași atitudine în schimb.

Și va fi vizibil din primele zile ale „experimentului” tău. Dacă după atitudinea ta bună nu urmează nici cea mai mică recunoștință, în continuare va fi și mai rău.

3. Bărbatul sociopat

Acești bărbați au stima de sine scăzută. Vor vedea o capcană, suspiciuni în grija ta. De multe ori își vor evalua șansele și își vor da seama că nu merită asta. În acest caz, un astfel de bărbat fie va pleca singur, fie se va tortura până la capăt.

4. Bărbatul sănătos

Atunci când reacția bărbatului este reciprocă, când nu există încercarea de a te folosi sau manipula, evident că aceasta este opțiunea ta perfectă.

Un astfel de bărbat nu va vedea trucuri în grija ta; pentru el, acesta este un comportament normal, de ambele părți. El nu-ți va răspunde neapărat în același mod, o va face pe cont propriu. Iar comportamentul tău nu îl înclină într-o direcție sau alta. Este stabil emoțional. Deci, se dovedește că doar el este capabil să reziste atitudinii tale bune, ceilalți, într-un fel sau altul, își vor arăta inadecvarea.