Urmați aceste 2 reguli simple și veți putea obține armonie în relație.

Relațiile sunt un proces destul de complex. Într-adevăr, natura a stabilit să facem totul intuitiv. Suntem atrași de sexul opus, ne exprimăm simpatia și ne îndrăgostim. Cu toate acestea, odată cu dezvoltarea omenirii, aceste lucruri simple nu mai sunt suficiente. Oamenii nu mai pot trăi cu aceeași persoană mult timp.

Pentru a influența sau limita cumva oamenii, s-au inventat legile morale care se bazau pe religie. Deși puțin, dar limitau bărbații și femeile. Ei abordau căsătoria mai temeinic. La un moment dat, totul s-a redus la faptul că beneficiul a devenit primar. Căsătoriile erau aranjate de către părinți, fără acordul tinerilor. Și ei erau nevoiți să suporte.

Lumea s-a dezvoltat atât de mult pe cât o vedem astăzi. Și asta creează dificultăți suplimentare în sfera relațiilor. Beneficiile, restricțiile morale, sentimentele și alte lucruri nu mai sunt suficiente pentru bărbați și femei. Ei oricum rămân nemulțumiți.

Multă vreme, studiind problema comunicării între sexe, am ajuns la concluzia că în relații este important să urmăm 2 reguli simple pentru a obține armonie:

1. Lipsa dependenței de partener.

Cel mai important lucru la care ar trebui să ajungă conștiința noastră. Nu mai creăm un cuplu pentru a ne umple golurile, găurile financiare, complexele etc. Ci pentru a obține confort într-o zonă nouă, separată a vieții.

Partenerul tău nu îți datorează nimic. El este bun de unul singur, la fel și tu. Dar împreună vă simțiți bine. Nu pentru că singură te simți rău, ci cu el te simți bine.

Mulți oameni nu înțeleg asta. Majoritatea cuplurilor construiesc relația pe principiul dependenței: dependență emoțională, amoroasă, financiară. Și în acest ritm sunt sortiți eșecului.

2. Investiția în relație. 

Când facem o faptă bună, nu o facem în folosul nostru, ci pentru că ne dorim. Dacă dând de pomană ești mândru de tine și lauzi fapta, atunci ești o persoană josnică și ticăloasă.

La fel se întâmplă și în relații. Nu trebuie să cauți un beneficiu sau un motiv. Este doar o chestiune de alegere. Dacă vrei, faci. O persoană independentă și autosuficientă este capabilă de asta. Ea nu așteaptă un răspuns pentru faptele sale. Ce beneficii poți avea de la o persoană căreia îi faci bine cu sinceritate?

Este atât de ușor să creezi armonie respectând aceste 2 reguli simple. Fără secrete sau pastile magice. Dacă nu reușești, poate că problema este în tine sau ai făcut o alegere proastă a partenerului. Deși alegerea este o consecință a problemelor tale.

La început înțelege-te și abia apoi creează o familie. În caz contrar, nu aștepta un rezultat fericit și întâmplător.