5 semne evidente că femeia vrea să te părăsească. Iată la ce trebuie să fii atent.

Femeile nu se comportă întotdeauna deschis în relații, în special dacă planifică să rupă relația. Nu vei primi direct informația. Dar ea nici nu va ascunde nimic. Majoritatea semnelor vor vorbi de la sine. Mulți bărbați aleg să nu le observe. La urma urmei, ei văd lumea altfel: logic, judicios, în ordine. Prin urmare, va fi util să cunoști care sunt aceste semne:

1. Comunicarea

Dacă într-un an de relație ați comunicat mult, iar acum dintr-o dată nu se mai întâmplă, acesta este un motiv de gândire.

Cu toate acestea, nu merită să intri întotdeauna în panică. Odihna este la fel de importantă. Poate că prioritățile voastre sau stilul de viață s-au schimbat. Și totuși, în astfel de cazuri, merită să clarifici dacă există o problemă.

2. Provocațiile

Femeile acționează adesea ca instigatoare ale conflictelor familiale. Acesta nu este scopul lor principal, pur și simplu sunt mai emoționale.

Dacă înainte ați avut o relație armonioasă, iar acum vă certați în fiecare zi, evident că ceva este în neregulă. Dacă ați avut mereu certuri, acesta este un motiv să-ți analizezi adecvarea. Adesea provocațiile se întâmplă din cauza ostilității în creștere sau pentru că vrea să te părăsească. Și astfel încât tu să fii vinovat.

Nu întotdeauna femeile fac asta intenționat. Cu toate acestea, multe despărțiri decurg conform acestui scenariu.

3. Emoțiile și expresii faciale

Nu există nimic mai vizibil decât limbajul corpului. Când partenera te place sau este interesată de tine, ea arată asta în toate modurile posibile.  Dacă simți răceală, există mai puține atingeri, atunci se pare că încet, încet te scoate din viața ei. Desigur, nu vorbim despre o zi, ci săptămâni și chiar luni.

Dar trebuie să ții cont și de alți factori: experiențele personale, oboseală, angajare etc. Prin urmare, este necesar să evaluezi situația fără a lua decizii pripite.

4. Petrecerea timpului liber

Un refuz este acceptabil, două sunt tolerabile, dar mai multe deja sunt un verdict. S-ar putea să crezi naiv că asta depinde de starea ei de spirit, dar nu este așa.

Ochelarii roz te pot ține mult timp în cuplu, dar va fi tot mai puțină fericire în el. Cu persoana iubita iți dorești să fii mereu împreună sau cel puțin să vă vedeți mai des, să petreceți timpul liber împreună. Dacă nu observi acest lucru, acesta este un semnal și nu în favoarea ta.

5. Analiza proprie

Este util să te evaluezi din exterior. Bărbații pot face aceeași acțiune ani de zile și se pot bucura de ea. Cu femeile nu funcționează. Ele au nevoie de varietate. Dacă în viața voastră totul decurge conform programului: flori într-o anumită zi, ieșirea la aceeași cafenea, aceleași plimbări, toate acestea vor duce în mod firesc la despărțire.

Nu trebuie să evaluezi reacția iubitei tale. Aceasta este mai degrabă o prognoză din viitor. Dacă totul se reduce la rutina zilnică, atunci cu siguranță vor apărea primele 4 semne.