4 aspecte pozitive ale ignorării în relații: iată cum afectează bărbatul.

Într-o relație toate mijloacele sunt bune. Așa obișnuim să credem când vrem să obținem ceva.

Și multe femei nu se tem să folosească diverse trucuri, care cresc în mod clar interesul obiectului pasiunii. Astfel de manipulări sunt utile, cu o singură condiție – utile doar în mâini pricepute.

Multe femei exagerează folosind ignorarea sau încearcă în mod deliberat să-și mângâie sentimentul importanței de sine. Și din asta nu iese nimic bun, poate doar psihicul bolnav al ambilor parteneri.

Deci, cum ignorarea afectează bărbatul în relații?

1. El începe să se gândească la ea.

Prin asta femeia creează un element de mister. Când apare simpatia, dar nu există un contact frecvent, omul începe să gândească inconștient. Astfel, devine mai atașat de partener.

Desigur, acest truc funcționează doar dacă există anumite condiții prealabile. După prima întâlnire, există un risc mare să vă despărțiți pentru totdeauna. Bărbații nu sunt roboți și ei își doresc iubire.

2. Efectul angajării

Nimic nu este mai enervant decât prea multă comunicare. De exemplu, femeia spune că nu are timp liber, dar îi scrie tot timpul. Mulți bărbați obosesc de asta. Le place comunicarea reală, nu corespondența. De aceea, puțină tăcere este benefică.

Dar și în acest caz, excesul este dăunător. Nimeni nu va alerga după tine, fiecare își dorește o relație simplă și ușoară. Totul este bine cu moderație.

3. Indiferența

Dacă un potențial partener are simpatie față de tine, atunci o ușoară inaccesibilitate și indiferență nu fac decât să-i sporească interesul.

Așa funcționează creierul nostru. Întotdeauna căutăm fructul interzis. Ceea ce se află la suprafață și este întotdeauna disponibil – nu ne provoacă prea mult interes.

Elementul de mister, dimpotrivă, aprinde pasiunea. Dar, desigur, dacă este în limitele decenței. Comportamentul inadecvat al femeii puțin probabil va interesa bărbatul.

4. Face bărbatul să acționeze.

Cel mai important lucru pe care vrea să-l obțină femeia – sunt acțiunile bărbatului. Femeile rareori fac primii pași. Deși nu este nimic în neregulă cu asta. Ele așteaptă inițiativa din partea bărbatului și desigur, nu pot spune asta direct. Ceea ce înseamnă că trebuie să recurgă la astfel de trucuri. Dacă bărbatul are interes – atunci se va manifesta cu siguranță.

Acestea sunt aspectele pozitive ale ignorării. Dar lucrurile nu merg întotdeauna atât de bine, nu? Uneori, astfel de acțiuni duc la rezultate proaste.

Adesea, obiectul manipulării pur și simplu dispare. El nu avea suficient interes să lupte și să dovedească ceva. Dacă ai exagerat undeva, nu va mai funcționa. În mâini pricepute și informate, totul funcționează corect și precis. Chiar crește interesul și aprinde pasiunea. Principalul lucru este să faci totul în limitele decenței.