3 trăsături masculine care semnalează că în relație va exista depreciere și abuz.

Cele mai frecvente motive de ceartă în cupluri sunt deprecierea și abuzul. Aproape toți le experimentează. Mulți cred că este ceva obișnuit. Alții sunt siguri că nu poate fi în alt mod. Căsătoria este un angajament și o povară.

Dacă ți-aș spune că nu este așa? Este suficient să abordezi corect alegerea partenerului și să te evaluezi în mod adecvat pentru conformitate. Adică, să nu cauți un prinț pe cal alb dacă nu ești acea prințesă din turnul dragonului. Inițial, oricărei persoane îi recomand să se uite la sine. Și dacă totul este în ordine, atunci treci la evaluarea acestor 3 trăsături de caracter:

1. Zgârcenia

De fapt, nu este vorba doar despre bani, ci și despre atitudine. Orice cheltuială suplimentară a femeii este condamnată. Dorința de a călători în altă țară este și ea criticată. Tot ce este dincolo de casă – se termină într-un scandal. Nu contează dacă femeia își cheltuie banii săi sau ai lui. Ea oricum va ajunge într-o poziție stupidă, chiar dacă își cheltuie propriul milion câștigat.

Dacă întâlnești un astfel de bărbat, nu fi surprinsă de rezultat. O persoană zgârcită nu va aprecia niciodată acțiunile altora și nu va acționa niciodată singur. El este zgârcit în emoții și sentimente. De fapt, aceasta va fi o relație cu o persoană care te va limita în toate.

2. Conservatorismul

Pe de o parte, aceasta este o trăsătură importantă a oricărei persoane. Pe astfel de oameni se bazează societatea. Și în același timp această trăsătură îi împiedică.

Acest lucru se aplică acelor bărbați care descriu în mod clar responsabilitățile, valorile și rolurile. De exemplu, locul femeii este la bucătărie, în gospodărie etc, iar el va fi furnizorul de resurse. Poate că mesajul este corect și acest tip tradițional de familie are succes pentru o lungă perioadă de timp.

Dar aceasta este o concepție greșită. În lumea modernă conservatorismul este deja un obstacol. Acum există mai multă egalitate în drepturi și îndatoriri.

Femeile lucrează în același mod și investesc financiar în căsătorie. Prin urmare, această trăsătură în avans devalorizează orice contribuție. Treburile gospodărești sunt îndatoriri, desigur neprețuite de către bărbați. Iar câștigurile nici măcar nu sunt luate în considerare, la urma urmei, nu este treaba femeilor. Se pare că din ce parte nu ai privi, totul este greșit.

3. Lenea

Aceasta este bărbatul care doar se bucură de viață, nu tinde spre nimic, ci pur și simplu trăiește. Multe femei se căsătoresc cu astfel de bărbați, îi încurajează, îi forțează, îi condamnă și se ceartă cu ei. Investesc multe în ei: tinerețea, dorința, dragostea, orice. Dar oare o astfel de persoane sunt capabile de recunoștință?

Pentru multe femei, aceasta este o provocare: să-l reeduce, să facă din el un bărbat demn. Dar ca urmare, se lovesc de un zid și nu obțin nimic. Atunci întrebarea este, de ce să faci asta?

Toate cele trăsături sunt destul de evidente, dar dintr-un motiv oarecare sunt ignorate în mod constant. Nu este nimic dificil în a-ți evalua viitorul soț dacă ți se potrivește. Dacă nu faci asta, nu este vina lui. El a fost așa înaintea ta și va fi după tine. Nu trebuie să forțezi pe nimeni, nu trebuie să ai așteptări de la nimeni, totul este evident și vizibil.