O greșeală a bărbaților în relație, care duce rapid la pierderea interesului feminin.

De multe ori relațiile se destramă. Bărbații depun eforturi, dar fără rezultat. Și problema nu este că ar fi ratați sau răi. Ei doar fac o greșeală comună.

Potrivit unor bărbați, cu cât acorzi mai multă atenție femeii, cu atât dragostea ei va fi mai puternică. O viziune destul de primitivă despre relații. Aici funcționează alte legi.

Dacă era vorba despre sport, carieră sau altceva, atunci efortul avea sens. Dar în cazul femeilor funcționează exact invers: practica arată că atenția excesivă din partea partenerului descurajează orice dorință a femeii de a continua relația. Din iubit te transformi imediat în admirator sau prieten.

Totuși este important să găsești acel mijloc de aur. Răceala completă și indiferența, de asemenea va duce la pierdere.

Oricât de nepoliticos ar suna, dar începutul unei relații este aproape întotdeauna un joc de manipulare. Așa funcționează instinctele noastre animale. Și este mult mai bine dacă se întâmplă inconștient. Adică acele cazuri în care chiar nu poți să-i dedici femeii 100% din timpul tău. Ești firesc, fără înșelăciune, faci ceea ce ar fi bine pentru seducție.

Devine o problemă atunci când bărbatul își dedică tot timpul doamnei inimii sale. O astfel de poveste nu va avea niciodată succes. În ochii femeii nu ai nicio valoare, ești deja dispus pentru orice și sacrifici totul pentru ea. Ea nici măcar nu trebuie să facă ceva pentru ca tu să-i îndeplinești cererile.

Toate femeile își doresc un partener puternic. Pentru ca uneori să concureze cu el, să-l facă să treacă de partea lor. Tocmai această luptă de interese aprinde pasiunea într-o relație. 

Dacă bărbatul nu are interese, prieteni, carieră, hobby-uri, atunci femeia de ce ar avea nevoie de el?

Relațiile nu sunt o poveste despre dragostea pură, ci despre jocuri. Sinceritatea sentimentelor trebuie arătată în familie, dar nu prin cuvinte, ci prin fapte. În același timp, dedicând pentru asta doar o parte din viața ta.

Dragostea despre care citești în cărți nu există. Acesta este un sentiment temporar care nu va dura 20-40 de ani. Și dacă îți dedici tot timpul unei anumite persoane, atunci te pierzi pe tine.

Înainte de a intra într-o relație, ai nevoie de prioritățile potrivite. Indiferent de sex, tu ești întotdeauna pe primul loc, realizarea ta. Dacă pui asta mai jos în lista ta de priorități, atunci ia în considerare că viața ta se va transforma în suferință.

Și nu este vorba despre egoism, ci despre viață în general. Dragostea nu este un scop, este o condiție suplimentară pe care o primim dacă am fost capabili să ne realizăm.

În cele din urmă, fiecare decide ce vrea mai mult: pasiune temporară sau o căsătorie fericită.