3 semne evidente ale unei femei mercantile, pe care mulți bărbați nu le observă.

Mulți bărbați se confruntă cu mercantilismul femeilor. Cineva în cuvinte, cineva în practică.

Majoritatea atribuie în mod greșit această etichetă femeilor, pentru că sunt prea preocupați de finanțele lor. Sau nu le au. Cu toate acestea, nu este dificil să recunoști o femeie predispusă la mercantilism. Există semne destul de evidente și caracteristice. Poți înțelege acest lucru încă de la primele întâlniri.

1. Este interesată de veniturile tale. 

De fapt, această întrebare este destul de logică la început, dar cu o singură diferență. Este în regulă să afle ce lucrezi și să compare cu nivelul său de viață, pentru a înțelege dacă vă potriviți sau nu. Un dezechilibru în relație, de obicei, nu duce la nimic bun.

Și este cu totul altceva când este interesată de cifre exacte. Nu de natura ocupației tale, ci valorile monetare. Acesta este un semn clar că nu este foarte interesată de tine. O atrage doar portofelul tău.

2. Vrea să mergeți la restaurante scumpe. 

Mulți bărbați întâlnesc femei foarte frumoase, care au o părere înaltă despre sine și acceptă invitații doar la restaurantele scumpe. Plimbarea prin parc nu este o opțiune pentru ele.

Poți vedea totul chiar și în comportamentul unei astfel de femei. Dacă face în mod constant poze pentru Instagram, încearcă să iasă în evidență cumva, evident că ești doar un mijloc de a-i satisface nevoile. În același timp, părerea ta prea puțin o preocupă.  Ea alege întotdeauna locul unde ar trebui să mergeți.

3. Solicită ajutor financiar

Unii bărbați văd asta ca fiind noblețea lor: ”O ajut cu bani, ceea ce înseamnă că va deveni dependentă de mine.” În realitate, ea doar îl folosește.

Aceste femei sunt imediat vizibile. Sunt îngrijite, frumoase, dar în același timp nu lucrează. Acest lucru ar trebui deja să-ți sugereze că nu le interesezi ca persoană.

Cu toate acestea nu toate femeile trebuie acuzate de comercialism. Sunt multe semne evidente când femeia vrea să te folosească. Dar există și situații care apar în viața de zi cu zi. De exemplu, femeia cere bani pentru copii, care au nevoie de haine, mâncare, cărți, cursuri. Aceasta nu sunt dorințe sau capricii. În acest caz, nu este vina femeii că nu câștigi suficient, ci mai degrabă problema ta că nu reușești să acoperi toate cheltuielile esențiale.