3 capcane feminine în care cad adesea bărbații părăsiți.

Fiecare persoană are propriile metode sau manipulări de a-și întoarce partenerul. Femeile sunt mult mai renumite pentru asta, deoarece, conform statisticilor, ele sunt cele care inițiază cele mai multe despărțiri. Iar bărbații, deși nu recunosc întotdeauna, visează să le întoarcă în viața lor.

Despre metoda de întoarcere am vorbit deja: să eliberezi, să ignori și să nu mai contactezi cu ea în niciun fel. Fie va veni singură, fie vei uita de ea. În orice caz, ambele variante ți se potrivesc.

Cu toate acestea, mulți bărbați părăsiți cad în capcanele fostelor partenere:

1. Scuzele

Unul dintre cele mai răspândite scenarii: după un timp primești un mesaj, un apel sau o întâlnire, unde ea cu lacrimi în ochi îți spune că nu a avut dreptate, își cere iertare și chiar îți poate spune că te iubește. La prima vedere, se pare că intențiile ei sunt serioase. Dar de cele mai multe ori este doar o emoție care li se întâmplă femeilor. Ea nu are intenții serioase.

Bărbații însă nu se gândesc la asta, visul lor s-a împlinit și bineînțeles că aleargă înapoi în brațele ei. Fără să se gândească la consecințe. Și în 99% din cazuri, restabilirea relației nu are loc.

Șase luni pe care le-ai petrecut uitând-o, s-au pierdut în zadar. Și va fi mult mai dificil să ieși din nouă gaură, pe măsură ce atașamentul crește.

Restabilirea relației este posibilă doar înaintând condițiile tale, nu la primul apel.

2. Provocarea

Adesea femeile își manipulează foștii parteneri, încercând să-i intereseze cumva: o fotografie cu un alt bărbat, călătorii, un număr mare de evenimente fericite care, evident, nu sunt așa. Orice momeală pe care o poate mușca bărbatul părăsit, dacă mai suferă în continuare și își face griji.

Unii cedează, poartă conversații agresive, astfel îndeplinind nevoia femeii. Ea își vede semnificația pentru bărbat. Și-a îndeplinit scopul, poate pleca. El este din nou în impas și fără nimic.

3. Cereri de ajutor

Există oameni care, după despărțire, țin legătura și chiar se ajută între ei. Dar asta nu are nimic de-a face cu situația în care ai fost părăsit. De fapt, aceasta este o provocare, chiar un test: oare mai poți fi condus în continuare?

Mulți „îndrăgostiți” desigur că nu refuză să-i ofere fostei partenere ajutorul. La prima chemare, se vor grăbi la capătul lumii. Acum situația lui arată și mai rău. Nu numai că a fost părăsit, ci și folosit în continuare.