Această iluzie optică arată cum funcționează creierul tău. Verifică dacă ai gândire „masculină” sau „feminină”.

Iluzia optică de astăzi îți va arăta cum funcționează creierul tău.

Având în vedere că creierul fiecărei persoane asimilează și procesează informațiile în mod diferit, oamenii analizează imaginile ambigue în moduri diferite.

Potrivit lui John Gray (autorul cărții ”Men Are from Mars, Women Are from Venus”), există două moduri de gândire: masculin și feminin. Pentru a vă determina tipul, faceți acest scurt test psihologic.

Imaginea arată silueta unei persoane care aleargă și le cere utilizatorilor să stabilească unde fuge această siluetă către sau de la ei.

Ai un mod de gândire masculin sau feminin? Privește imaginea! Unde aleargă persoana – spre tine sau de la tine?

Dacă vezi un bărbat alergând spre tine.

Dacă vezi un bărbat alergând spre tine, înseamnă că ai un mod de gândire „masculin”. Mai puține cuvinte, mai multe fapte – asta îți definește caracterul. Nu doar că încerci să pui ideile în acțiune, dar și să tragi concluzii despre ceilalți din acțiunile lor.

Ești foarte pragmatic. Ești o persoană care încearcă să-și rezolve problemele și să depășească dificultățile vieții, bazându-se pe abilități analitice, motive întemeiate și fapte. Ai dezvoltate abilitățile de concentrare și atenție. Înveți repede când devii curios de ceva. Cu toate acestea, nu ești bun la îndeplinirea mai multor sarcini în același timp. Preferi să te concentrezi pe un singur lucru.

Dacă vezi un bărbat care fuge de tine.

În acest caz ai un mod de gândire ”feminin”. Te bazezi pe sentimentele și raționamentul tău și nu te grăbești când trebuie să iei decizii. Creierul tău funcționează cel mai bine atunci când ești cufundat în ceva creativ.

Îți place ordinea, atât în ​​viața de zi cu zi, cât și în gânduri. Ai tendința de a împărtăși cu familia și prietenii ceea ce ai în suflet. Nu ai nicio problemă când trebuie să planifici și să organizezi ceva. Cu toate acestea, uneori este posibil să ai probleme cu raționamentul logic, dar poți compensa cu ușurință acest lucru, având o structură clară.

Te descurci bine cu mai multe sarcini în același timp și ai o memorie uimitoare. Te poți baza întotdeauna pe intuiția și flerul tău excelent. Indiferent de sensibilitatea ta, nu trebuie să lași emoțiile să prevaleze asupra rațiunii.

Oamenii de știință au lucrat zeci de ani pentru a demonta miturile și stereotipurile despre modul în care funcționează creierul feminin și masculin. Dar disputele continuă, deoarece unii cercetători cred că trebuie regândit conceptul de gen și rolurilor de gen, în timp ce alții spun că nu are sens să clasificăm gândirea drept „feminină” și „masculină”.

Ce ai văzut în imagine? Persoana din iluzia optică aleargă spre tine sau se îndepărtează de tine? Spune-ne în comentarii.