3 greșeli tipice, dar în același timp grave pe care le fac oamenii la începutul unei relații.

La începutul unei relații, creierul nostru funcționează puțin diferit. Uneori, comportamentul îndrăgostiților sfidează logica. La început, putem face multe greșeli, care vor părea nesemnificative, dar au consecințe fatale pentru relație.

Top 3 greșeli la începutul unei relații:

1. Graba

Majoritatea femeilor fac această greșeală. Hormonii și sentimentele ne controlează în acest moment. Suntem preocupate de probleme care nu corespund perioadei relației și asta deseori poate îndepărta bărbatul. De exemplu, întâlnirea cu prietenii apropiați sau cu rudele la a treia întâlnire, discuții despre viața împreună după două săptămâni de relație etc.

Dezvoltarea rapidă a evenimentelor indică dorința de a „consolida” intimitatea și de a-ți arăta seriozitatea intențiilor. Dar dacă partenerul nu este îndrăgostit în aceeași măsură, atunci un astfel de comportament îl va face cel mai probabil să se îndepărteze.

2. Concesiile

La începutul unei relații suntem dispuși la multe lucruri, există interes, tindem să ne cunoaștem reciproc tot mai mult. Astfel, imperceptibil pentru noi, putem face concesii care sunt percepute de la început ca fiind compromisuri.

Cedând mereu partenerului, ne lipsim de individualitate, abandonăm încet cercul nostru de prieteni și modul nostru obișnuit de viață. Alegând interesele partenerului tot timpul, ne pierdem pe noi înșine, permițând altei persoane să preia „puterea” asupra noastră. Puțin probabil o astfel de relație îți va aduce emoții pozitive.

3. Iluziile

La primele întâlniri, atât femeile, cât și bărbații se străduiesc să facă o impresie bună. Uneori unii exagerează cu asta, inventându-și o „nouă personalitate”. Dar nu poți pretinde că ești cineva care nu ești pentru totdeauna. Într-un fel sau altul, adevărul va ieși la iveală și cel mai probabil nu va fi pe placul nimănui, pentru că brusc toate iluziile se vor prăbuși. De aceea, nu este cea mai bună opțiune să începi o relație cu minciuni, chiar și una care pare complet inofensivă. Cea mai bună opțiune este să fii tu însuți, să nu te prefaci.