8 semne în comportamentul femeii care sugerează că ea nu-și mai iubește partenerul.

Dragostea necesită mult efort din partea ambilor parteneri. Dar nici aceste eforturi nu sunt întotdeauna o garanție că relația va dura. Oamenii se pot ”depăși” unii pe alții și astfel iubirea dispare. Este dureros să vezi pe cineva apropiat că nu te mai iubește, dar cel mai bun lucru pe care îl poți face este să accepți situația cu demnitate și să mergi mai departe.

Semne că femeia nu te mai iubește:

1. Ea nu-și mai face griji. Nu o mai interesează ceea ce se întâmplă în viața bărbatului. Nu o interesează pentru că nu-i mai pasă.

2. Ea nu-și mai vede bărbatul atrăgător. Oricât de mult ar încerca bărbatul să o impresioneze, totul va fi „nepotrivit” pentru ea.

3. Bărbatul nu se mai simte „special”. Ea nu va mai sprijini bărbatul ca înainte, nu-i va mai face complimente, nu-i va mai face mici cadouri romantice doar pentru a-l înveseli și a-i arăta grija.

4. Ea a întrerupt comunicarea. Nu mai este interesată de ceea ce se întâmplă în viața bărbatului. De asemenea, ea nu-i permite să afle ce se întâmplă în viața ei. Se pare că ați devenit complet străini unul pentru celălalt.

5. Ea nu încearcă să restabiliți relația. Nu mai are nevoie de asta și nu acceptă contactul.

6. Nu-i pasă de părerea bărbatului. Da, cândva se consulta cu el despre fiecare lucru, dar acum nu. Acum ia decizii singură, chiar și cele dificile și nu se preocupă să afle și opinia lui în această chestiune.

7. Ea ignoră gesturile romantice ale bărbatului. Nu o mai impresionează nici gesturile de atenție, nici cele romantice grandioase. Și cu atât mai mult, ea nu-i răspunde la ele cu reciprocitate.

8. Ea nu începe niciodată o conversație. Nici prin mesaje, nici în viața reală. În principiu, nu mai este interesată să interacționeze cu acest bărbat. Și dacă a început conversația, atunci o poate purta doar din politețe.