7 defecte feminine care sunt capabile să înnebunească orice bărbat.

Bărbații pot iubi femeile pentru defectele lor chiar mai mult decât pentru virtuți. Psihologii de familie sunt unanimi în asta. Mai jos am selectat 7 dintre cele mai drăguțe defecte feminine care sunt capabile să taie respirația bărbaților.

1. Coafura ciufulită. Bărbații sunt înnebuniți nu de părul coafat cu grijă, ci de buclele nestăpânite și ciufulite în care doresc să-și scufunde nasul. Cu ele ești reală, ceea ce înseamnă că ești ademenitoare și dragă.

2. Ochelarii. Orice elevă forțată să poarte ochelari va spune că este urâtă și se va rușina de asta. La vârsta adultă, totul este invers – ochelarii oferă farmec și își fac proprietara atractivă din cauza lipsei de apărare sau, dimpotrivă, a încrederii în sine excesive.

3. Sânii mici. Știi de ce? Pentru că bărbaților le place foarte mult fermitatea și forma, nu dimensiunea. Deci, afirmația „mărimea contează” în acest caz este falsă, de aceea, dragi doamne și domnișoare nu are rost să apelați la serviciile chirurgilor plasticieni, pentru ca ulterior să vă mândriți de bustul vostru magnific.

4. Lipsa machiajului. În societatea primitivă femeile purtau machiaj, dar cu scopul de a intimida inamicul sau de a speria spiritele rele. Aparent, acest lucru s-a păstrat în memoria genetică și bărbații se tem de machiajul femeii. Frumusețea curată este cea mai potrivită – în opinia lor.

5. Pistruii. Dacă până acum i-ai decolorat, cheltuind sume enorme în saloanele de înfrumusețare, atunci renunță imediat la această activitate. Fetele cu pistrui au unicitatea lor și le face să iasă în evidență. Așa că uită de procedurile cosmetice anti-albire – nu priva bărbații de plăcerea de a se bucura de ceea ce le place.

6. Urme de la costumul de baie. Când pe corpul tău există zone albe ascunse de costumul de baie pentru a te proteja de soare, probabil vei fi indispusă, iar bărbatul va fi încântat. Domnii sunt foarte atrași de această nuanță, văd ceva real în ea, pe tine cea adevărată și sunt atrași de tine și mai mult.

7. Picioarele goale. Piciorul feminin este unul dintre elementele principale ale fetișului, dar mai este ceva în spatele lui. Încă din cele mai vechi timpuri, fetele din clasele sărace erau adesea obsesia domnilor bogați. Acest lucru se datora faptului că nu purtau ciorapi și asta aprindea și mai mult fantezia masculină, ceea ce nici  acum nu s-a schimbat.