5 trucuri ale unei femei înțelepte care fac bărbatul să tânjească după ea.

O femeie deșteaptă, care se apreciază nu caută relații în care bărbatul nu își asumă poziția de lider și nu manifestă același interes ca și ea.

Fiecare își dorește o relație în care doi ard de dragoste unul pentru celălalt, dar nu se plimbă în tăcere prin parc. Poți încălzi interesul alesului tău în 5 moduri, așa cum o fac femeile înțelepte.

1. Femeia nu-și pierde timpul cu mesaje. 

În mesaje femeile sunt adesea active, își împărtășesc sentimentele, dorințele, cum le-a decurs ziua. Bărbatul poate obosi de această abundență de informații. În acest caz, de ce să o invite la întâlnire dacă ea i-a spus deja totul?

Dar și mai rău este dacă femeia își mărturisește sentimentele printr-un mesaj și nu-i poate spune asta personal. La întâlnire el va vedea în fața lui o fată timidă, nu una asertivă.

O femeie adevărată știe că toate poveștile și confesiunile trebuie păstrate până la întâlnirea personală. Așa poți vedea reacția reală, te poți uita în ochi și simți omul. În acest caz, bărbatul va aștepta cu nerăbdare întâlnirea cu ea.

2. Femeia oferă sprijin ideilor sale.

Poți păstra atenția bărbatului asupra ta devenind un sprijin pentru el, o muză. Bărbatul trebuie să simtă că alături de el este un membru al echipei, gata să-l ajute. Chiar și o simplă conversație în care își poate deschide sufletul și împărtăși vestea poate apropia doi oameni. O femeie inteligentă observă întotdeauna subtilitățile unei conversații și își poate inspira admiratorul.

3. Nu caută motive pentru întâlnire.

Cu cât femeia va aminti mai mult de ea, cu atât bărbatul va opune mai multă rezistență. Deci, dacă păstrezi distanța, atunci el însuși va căuta motive pentru întâlnire.

Bărbatul, fiind cuceritor din fire apreciază doar ceea ce a obținut el însuși. Atenția și favoarea femeii, inclusiv. Trebuie să transferi inițiativa în mâinile sale și să ai răbdare, urmărind cum îți cucerește inima.

Luând inițiativa în mâinile sale, femeia nu face decât să mărească durata relației, care în cele din urmă nu va duce la nimic.

4. Fii cu un pas în spatele bărbatului.

Femeile grăbesc întotdeauna lucrurile. El încă se gândește dacă să o invite la a doua întâlnire, iar ea deja a inventat designul invitațiilor de nuntă. Acest lucru se datorează faptului că femeile sunt mai active. Cu viteza lor sperie admiratorul, respingându-l.

Bărbații au nevoie de timp pentru a se înțelege pe sine. O femeie inteligentă știe să nu facă aluzii despre flori și restaurante. El însuși va ghici despre nevoia lor, iar ea doar trebuie să se bucure sincer.

5. Bucură-te de momentele fericite.

Odată cu vârsta, responsabilitatea crește și, odată cu ea cresc grijile și preocupările. Omul uită că trebuie să se bucure chiar și de lucrurile mici.

Fetele inteligente au învățat regula că trebuie să se bucure aici și acum, lăsând grijile pe planul secund. Acest lucru este esențial pentru relații. Bărbatul se va simți bine alături de o femeie veselă, care zâmbește, nu se încruntă. La griji te poți gândi mâine, iar acum zâmbește-i bărbatului tău.