5 semne false că bărbatul nu este serios în privința ta.

Cine poate înțelege ce se află în capul bărbatului. Uneori, nici tu nu te înțelegi, dar cu atât mai mult persoana cu care trăiești, îi zâmbești, pe care ai îmbrățișat-o, i-ai împărtășit secretele și, într-o dimineață, te-ai trezit și ai realizat că te deranjează mai rău decât o ridiche amară. Și vrei să fugi de el oriunde te duc ochii.

De aceea, sfaturile „înțelepte” precum: „Dacă bărbatul te admiră dimineața în timp ce dormi, atunci te iubește și visează să se căsătorească cu tine!” le poți arunca la gunoi. Nu există semne universale și psihologii încearcă să demonstreze această afirmație.

1. ”El nu împărtășește cu mine amintirile sale din copilărie.”

Dacă nu te poți lăuda cu o astfel de scenă în relația ta, de fapt, poate că el are deja o experiență tristă când s-a deschis în fața unei femei și a fost rănit din cauza asta. Poate că experiențele sale blânde din copilărie pentru fosta parteneră erau amuzante și stupide, de aceea acum iubitul tău nu se grăbește să fie sincer.

2. ”Nu-și bârfește fosta iubită.”

Logica feminină este următoarea: „Dacă nu-i pasă de fosta, atunci de ce tace? Probabil că mai are sentimente pentru ea, ticălosul! O iubește, dar cu mine își petrece noaptea.”

Sau poate că tu ești norocoasă și ai întâlnit un tip rar de bărbați pe cale de dispariție – „bărbatul plin de tact”? Acesta nu va bârfi ca o bunică pe banca din curte despre defectele celei de care s-a despărțit recent. Deci, și acest punct poate fi șters din lista semnelor unei relații frivole.

3. Nu te prezintă familiei

„Sunt doar o distracție pentru el dacă nu se grăbește să mă prezinte mamei sale.”

Deși, s-ar putea ca mama lui să nu fie o femeie atât de importantă pentru el. Poate că îi este frică că te va jigni sau te va speria cu comportamentul ei. Sau poate că în familia lui există o rudă alcoolică sau inadecvată. Bărbatul s-ar putea simți rușinat din cauza familiei sale. De aceea, nu se grăbește să te tragă în „casa părintească”. Sau poate că se teme că mama lui iubitoare îți va arăta fotografiile sale de când era un bebeluș?

4. El dispare

Ieri a petrecut toată ziua în compania ta, apoi a dispărut timp de o săptămână. Nu sună, nu scrie, răspunde sec la mesaje, de parcă ai fi fost menajera lui.

Poate că nu-i plac telefoanele astea. Sau poate că are o slujbă secretă și îi este interzis să sune. Sau poate că s-a îndrăgostit atât de mult de tine încât s-a înscris la cursuri de pick-up pentru a te „lega” și mai strâns de el. Deci, situațiile sunt diferite.

5. Este plictisitor la întâlniri

Partenerul tău nici măcar nu este capabil să spună o glumă pentru a te impresiona? Poate că tu ai o atitudine frivolă față de el și aștepți din comunicarea voastră doar spectacole grandioase și semne de atenție de neuitat? Sau poate că el nu știe ce să-ți ofere? Nu ar fi mai ușor să-i sugerezi preferințele tale sau să-i spui direct?

Deci, nu-i evalua pe toți la fel, ci doar fii fericită cu cel de lângă tine. Încercarea de a calcula perspectivele de mâine este o sarcină ingrată.