Un truc psihologic pe care îl folosesc femeile, trezind astfel și mai mult interesul bărbaților.

Cu mulți ani în urmă, am decis să merg la o întâlnire cu o fată care îmi plăcea. Ne-am distrat, am vorbit mult și chiar ne-am sărutat. Eram sigur că i-a plăcut și va lua inițiativa, dar în următoarele 2 zile nu am mai primit niciun mesaj de la ea. Atunci am decis să-i scriu și eu, însă ea mi-a răspuns sec. Am încercat să o invit din nou la întâlnire, dar ea a inventat diverse scuze, iar după un timp a recunoscut că nu vrea. Aveam multe gânduri și întrebări în capul meu.

De ce bărbatul este înnebunit de o femeie?

Am analizat mult timp și mi-am dat seama că nu era vorba de calitatea întâlnirii noastre. Prietenii mei mi-au povestit despre cazuri similare în viața lor. În următorii câțiva ani, în viața mea s-au petrecut aceleași situații, dar deja nu mai eram eu cel care scria primul femeilor. Ele îmi scriau, una dintre ele mi-a propus să ne întâlnim după 3 zile, iar alta după 3 luni.

Mi-am dat seama că în acea poveste a mea, nu era vorba despre mine sau despre fată, ci despre reacția mea. Ea și-a dat seama că o plac și a decis să se îndepărteze, dar când i-am scris, am devenit un învins pe terenul ei de joc. În relațiile următoare, eram deja mai deștept și când fetele înțelegeau că nu merită să se joace cu mine, veneau singure cu propunerea de a ne vedea.

Femeia care mi-a propus o întâlnire după 3 luni de la comunicarea noastră se afla într-o relație neterminată cu un alt bărbat. Ea a apărut din nou când a reușit să rupă legătura din trecut.

Femeile pot juca astfel de jocuri nu numai după prima întâlnire, ci și după 2-4 întâlniri, când bărbatul începe deja să aibă sentimente. În timpul comunicării, bărbatul poate avea îndoieli cu privire la femeie, dar pe măsură ce ea îi scapă, el se gândește tot mai mult la ea și nu-i mai rămâne nicio îndoială. Apare frica de a o pierde, dar comportamentul femeii poate fi numit și ciudat.

De ce s-a distanțat? Acest truc este folosit de femeie pentru a face bărbatul să fie înnebunit de ea. Își dă seama că asta i-a trezit interesul și dispare. Iar dacă nu i-a trezit interesul, atunci va încerca să i-l trezească și să ia inițiativa. Femeile nu întotdeauna folosesc acest truc pentru a atrage bărbatul, uneori în acest fel încheie comunicarea cu un partener plictisitor și nepotrivit.

Odată cu vârsta și experiența bărbatului, el nu va mai lua în considerare pentru o relație serioasă o femeie căreia îi place să manipuleze și să joace jocuri. Ca parteneră de viață va alege doar o femei sinceră și cinstită.