6 greșeli pe care le face bărbatul și astfel rămâne singur.

Majoritatea bărbaților care sunt singuri, poate că și-au dorit cândva o relație, dar ceva i-a împiedicat.

Cuiva i-a lipsit perseverența, cineva a fost împiedicat de timiditate, altcineva de teama de a fi respins. Dar uneori bărbații sunt împiedicați de propriile greșeli care fac femeile să se îndepărteze și să nu vrea o relație cu ei. Iată câteva dintre ele.

3. Aspectul neatractiv

Chiar dacă femeile spun că nu sunt deosebit de preocupate de aspectul bărbatului, că acesta nu este principalul lucru pentru ele, de fapt și femeile iubesc cu ochii. Ele acordă atenție modului în care arată bărbatul.

Și dacă bărbatul nu are grijă de sine, nu respectă regulile de igienă în mod regulat, este neglijent, atunci femeia nu va dori să afle ce persoană minunată este. Dar adevărat este și faptul că bărbatul dacă dorește, poate corecta foarte repede această greșeală, aducându-se în ordine.

2. Bărbatul nu este în formă.

Unele femei iubesc bărbații cu trupul lui Schwarzenegger, în timp ce altora le plac bărbații plinuți. Este o chestiune de gust. Dar dacă vorbim despre majoritatea, atunci doamnelor nu le place burta de bere și, când o văd, refuză să cunoască bărbatul. Femeile spun că pentru ele sunt mai atractivi bărbații cu abdomen plat și corp tonifiat.

3. El este indecis 

Femeia i-a dat bărbatului numărul ei de telefon, iar el timp de o săptămână nu a îndrăznit să o sune. În cele din urmă, s-a hotărât, a sunat și a invitat-o la întâlnire. Crezi că relația s-a dezvoltat? Nu. Acum se gândește o lună dacă merită să o invite la a doua întâlnire sau poate că ea nu l-a plăcut și atunci este mai bine să o uite.

Chiar dacă bărbatul nu este sigur de reciprocitate, trebuie să-și asume riscul și să afle, altfel nu va ști niciodată adevărul.

4. El este slab.

Bărbatul este slab: nu are aspirații, scopuri, puncte forte, dorințe. Lucrează la cea mai simplă muncă și nu își dorește nimic mai bun. Nu vrea să avanseze.

Aceeași poziție o are și în cazul femeilor. A decis că nu va putea începe o relație cu sexul frumos, și-a semnat propria impotență și nici măcar nu face încercări.

5. El alege femeile greșite.

El se întâlnește cu femeile nedemne. Bărbatul reacționează la femeile strălucitoare, provocatoare și adesea nu foarte inteligente pe care le întâlnește în cluburile de noapte sau în alte locuri similare. El nu poate construi o relație pe termen lung cu o astfel de femeie și rămâne singur.

6. Are un venit mic.

Toți bărbații sunt siguri că femeile sunt atrase doar de bani. Da, femeile iubesc bărbații bogați. Dar nu banii atrag femeia, ci trăsăturile de caracter care îi permit bărbatului să câștige bani – inteligența, perseverența și intenția.