2 condiții care pot ține bărbatul alături de femeie – opinia bărbaților.

Recent am citit o declarație a unui psiholog, în care a numit două condiții principale care pot ține un bărbat lângă o femeie. Sunt complet de acord cu el.

1. Prima condiție. Femeia trebuie să fie o interlocutoare interesantă. 

Capacitatea femeii de a comunica este foarte utilă în viața ei personală. Iar cel mai bun interlocutor nu este cel care știe multe, ci cel care știe să asculte.

Bărbatul are uneori nevoia să-și împărtășească succesele sau eșecurile cu cineva, de fapt, ca orice altă persoană. Uneori vrea să vorbească despre o problemă, despre o idee care i-a apărut în gând sau despre altceva. Și întotdeauna este o plăcere să-i spui toate acestea unei persoane dragi și apropiate – femeii iubite. Conversația va fi o plăcere dacă femeia este interesată sincer de ceea ce ține de alesul ei. Dar dacă ea se plictisește demonstrativ și se uită pe fereastră, cine vrea să împartă ceva cu ea.

De asemenea, este important dacă femeia ascultă activ. Adică reacționează la cuvintele bărbatului, dă din cap, pune întrebări, îl poate împinge la gândul pierdut sau îi poate sugera cuvântul necesar.

Când femeia știe multe despre ceea ce îl interesează pe bărbat și știe cum să aducă în discuție aceste subiecte – atunci succesul este garantat. Și, desigur, femeia va fi o interlocutoare bună dacă este suficient de erudită și are o viziune largă.

2. A doua condiție. Femeia nu-i strică viața bărbatului.

Femeia nu încearcă să-și schimbe partenerul. Ea este conștientă că nimeni nu se poate schimba dacă nu vrea să se schimbe. Această înțelegere face viața bărbatului mult mai ușoară.

Femeia nu îi critică în mod constant defectele. Nu își arată nemulțumirea față de comportamentul alesului, nu face scandaluri și nu ridică vocea la el. Ea încearcă să găsească un compromis în toate.

Dacă femeia este vinovată de ceva, ea își recunoaște vina și nu-l învinuiește pe el. Nu folosește gelozia și controlul în relație. Nu-i verifică telefonul, rețelele sociale, corespondența, nu solicită un raport despre fiecare pas al lui. Dacă femeia se comportă astfel, atunci bărbatul va fi mereu cu ea și nu va dori să plece la alta.