8 locuri în care ai putea să cunoști un potențial partener: sfaturile psihologului.

Unde putem cunoaște pe cineva pentru o relație serioasă? Conform observațiilor psihologilor, mai des sunt preocupate de această problemă femeile. Bărbații sunt mai predispuși să întrebe cum ar putea să facă cunoștință.

Unele femei cred că oriunde pot face cunoștință cu bărbații. Dar șansele de a întâlni un bărbat adecvat, care ar dori să dezvolte relația în continuare, depind de locul cunoștinței.

Unde ai putea să cunoști un potențial partener: sfaturile psihologilor

Pe stradă

Acum câteva decenii întâlnirea pe stradă sau în transportul public era ceva normal. Astăzi însă în orașele mari au apărut mulți escroci și gigolo. De aceea, este dificil de determinat cine se va dovedi a fi bărbatul care încearcă atât de activ să facă cunoștință.

În plus, aproape orice bărbat de succes are o mașină în care călătorește toată ziua (de acasă la serviciu, de la serviciu la un centru de fitness, de la un centru de fitness la supermarket, etc.). Prin urmare, rareori îl vei putea întâlni plimbându-se singur pe străzi.

În cafenea

Bărbații singuri trebuie să mănânce undeva? La prânz barurile, cafenelele sunt pline de bărbați. Totuși, bărbații de afaceri merg la cafenele pentru a mânca. Iar seducătorii profesioniști merg în astfel de locuri pentru a face cunoștință. Prin urmare, să cunoști pe cineva pentru o relație serioasă în timpul prânzului, poate fi doar ocazional.

Sala de fitness

O opțiune bună, pentru că acum mulți oameni doresc să se mențină într-o formă fizică adecvată, iar un număr mare de bărbați vizitează centrele de fitness. Cu toate acestea, ei vin aici să se antreneze. Dar în timpul antrenamentului nu ar trebui să-i distragi atenția de la exerciții.

Și întrucât bărbații sunt ocupați cu munca, ei își pot permite să vină aici doar după muncă. Dacă vizitezi centrul de fitness la ora maximă (seara – după ora 21), atunci probabilitatea de a întâlni un bărbat în acest loc este de 20 – 30 %.

La birou

La locul de muncă, oamenii petrec mult timp și cunosc, de obicei, cine și ce prezintă. Acest loc este potrivit pentru a încerca să ai o relație amoroasă, dar și dezavantajele sunt evidente.

Sunteți la vedere și va fi foarte greu să vă ascundeți relația, așa că cel mai probabil în echipă vor circula bârfe. În cele din urmă, dacă relația se încheie atunci unul dintre voi va trebui să renunțe sau să sufere în tăcere. Dacă dezavantajele enumerate nu te deranjează, atunci este foarte simplu să faci cunoștință la locul de muncă.

Călătoriile de afaceri

Călătorește cât mai des în regiunea și țara ta sau în lume! Este foarte posibil să-ți găsești bărbatul acolo. Nu refuza niciodată călătoriile de afaceri de care vei avea nevoie pentru a-ți îmbunătăți nivelul profesional! Acceptă toate tipurile de stagii, cursuri de recalificare și perfecționare, studii postuniversitare și doctorale în alte orașe. Poate că fericirea ta personală te așteaptă demult într-un alt oraș, regiune (sau chiar într-o altă țară!).

Cluburile de noapte și barurile

Reține: cluburile de noapte, restaurantele, cafenelele și barurile, de regulă, nu sunt locuri în care vei putea găsi un partener pentru o relație serioasă.

Acestea sunt doar locuri în care un anumit grup de bărbați (antreprenori bogați, oficiali înalți, gangsteri și escroci de orice tip, petrecăreți care își doresc să se autoafirme) cu vârsta cuprinsă între 30 și 50 de ani fie își aleg amante „noi”, fie se adună pentru a se lăuda cu noile realizări și cât de grozavi sunt, precum și să „dobândească” legături noi.

In compania prietenilor.

Practica arată că oamenii care au fost prezentați de cunoscuții comuni au mai mari șanse să lege o prietenie amoroasă reușită. Avantajul este că ajungi să cunoști o persoană pentru care cineva poate garanta „corectitudinea” comportamentului său. Cel pe care îl întâlnești în acest fel cel mai probabil se gândește la fel.

Pe site-urile de întâlniri.

Potrivit statisticilor, pe un site de matrimoniale, în medie, aproximativ 10% din profiluri aparțin unor bărbați care sunt interesați de o relație serioasă. Chiar și pe cel mai mic site de întâlniri, avem cel puțin 1000 de profiluri masculine. Deci se dovedește că și aici există cel puțin 100 de bărbați serioși.

De fapt, există mult mai mulți potențiali pretendenți pe site-urile de întâlniri și rețelele sociale decât oriunde altundeva. Și în vremea noastră, internetul este uneori singurul loc în care, datorită încărcăturii zilnice, bărbatul modern poate avea timp să cunoască pe cineva.