De ce dorința femeii este sacră: explicație pentru bărbați.

”Aeastă femeie clar vrea moartea mea rapidă cu astfel de ciudățenii!”

”A luat-o razna cu dorințele ei!”

”Nici ea însăși nu știe ce vrea, dar vrea ceva tot timpul!”

Aceste expresii desigur aparțin bărbaților. Însă cel mai important lucru pe care trebuie să și-l amintească bărbații și să nu-l uite niciodată femeile este:

”ÎN SPATELE DORINȚEI FEMEII – ESTE DORINȚA DE A SE SIMȚI BINE!”

Femeile se nasc cu o organizare mentală fină, cu o senzualitate și o inimă mare. Ele pot simți pericolul cu un an înainte, de aceea vor dezvolta un plan pentru a scăpa de el și a-i proteja pe cei dragi, de aceea ar putea dori să se mute, să-și schimbe locul de muncă sau altceva de genul.

Femeile simt mai bine oamenii, de aceea sunt capabile să-și dea seama de un inamic invidios care vrea să atace bunurile familiei ei. Și, desigur, ea va dori să-și salveze fericirea, dragostea, pacea și armonia pe care le-a dobândit de-a lungul anilor. Prin urmare, ar putea dori cu ușurință ca o astfel de persoană să nu vină în vizită și să nu o invite la ea.

Femeile știu că emoțiile și impresiile fac lumea mai blândă, mai strălucitoare, mai ușoară și mai interesantă. De aceea, își doresc atât de intens să invite bărbatul într-un loc interesant, ca și el să simtă în sfârșit asta.

Femeile simt oboseala lor și a oamenilor din jur, de aceea ”se agață” atât de mult de vacanțe și weekenduri pentru a se simți bine. Ele vor să se umple de energie și să-i umple pe alții.

Dacă femeia se simte rău, și celor din jurul ei le va fi rău. Iar dacă se simte bine și minunat, înseamnă că totul în jur este bine și minunat. Inclusiv familia, prietenii și bărbatul ei.

Femeia nu va face niciodată planuri și nu va dori ceva doar pentru a răni pe cineva. Dorința de a vorbi și de a discuta nu apare pentru că voia să pălăvrăgească. Tratează astfel de solicitări cu maximă seriozitate. În această dorință se ascunde un test de turnesol, că femeia ta se simte RĂU!

Dacă femeia te-a jignit, a dezvoltat un plan de atac, nu te grăbi să o urăști sau să te superi pe ea. Gândește-te, de ce a făcut asta? Ce voia să obțină făcând asta? Ce voia în acel moment?

A creat un scandal fără motiv? Poate că nu îi dedici timp și nu i-ai făcut complimente de foarte mulți ani? Poate că acest scandal a fost început pentru a îndrăzni în sfârșit să strige despre ce o doare sufletul și îi plânge inima?

Nu mai zâmbește, nu-ți acordă atenție și nu mai este mândră de tine? Poate că de foarte mult timp te observi doar pe tine și nici măcar nu te-ai interesat de succesele și faptele ei? Poate că în acest fel vrea să atragă atenția asupra ei, să te gândești măcar puțin la ea, să vezi în ea o personalitate, un erou, o persoană de succes.

În orice dorință a femeii, se ascunde doar binele. Trebuie să înveți să vezi și să accepți, în loc să fugi ca un băiețel, dând ochii peste cap.

Să observi din exterior, dacă ești prieten, soț, coleg sau altă persoană apropiată.

Să observi din interior, dacă ești femeia care s-a mirat sau chiar s-a speriat de o dorință bruscă a sa.

Nu vă speriați de dorințe, ci de incapacitatea de a le înțelege.