7 Semne evidente că bărbatul folosește femeia pentru a obține beneficii.

Din păcate, nu toți bărbații tratează femeile cu sinceritate, mulți le folosesc.

Dar cum poate femeie să înțeleagă că este folosită? Există mai multe semne care o vor ajuta să-și de-a seama dacă bărbatul este sincer sau dacă o folosește într-un anumit scop.

1. Bărbatul trăiește din contul femeii și nu vrea să schimbe nimic.

Bărbatul nu iubește femeia dacă îi permite să lucreze pentru doi, să hrănească doi oameni, să obosească. Dacă el are o atitudine serioasă față de femeie, atunci va încerca să facă totul pentru confortul și binele ei, nu va accepta niciodată ca ea să-i dea bani pentru prânz sau pentru plinul la mașină.

2. Bărbatul nu are planuri comune pentru viitor.

Cuplul poate trăi împreună în astfel de condiții, dar nu își face planuri pentru un viitor comun. Bărbatul care vede femeia în viitorul lui – își va planifica viitorul împreună cu ea. Într-o astfel de situație, poți să-i pui direct întrebarea: ești în planurile lui de viitor? Dacă bărbatul evită răspunsul, atunci știi deja răspunsul.

3. Nu te aude și uită datele importante.

Unui astfel de bărbat nu-i pasă cum se simte femeia sa, dacă este bolnavă, el va uita să-i cumpere un cadou de ziua ei etc.

4. Va apărea doar când trece prin momente grele.

Dacă bărbatul folosește femeia, el poate apărea doar atunci când i se întâmplă ceva rău. Poate că s-a plictisit sau are dificultăți în viață. Când bărbatul iubește, încearcă să fie mereu alături de femeie.

5. Comportamentul egoist.

Îl interesează doar el, hobby-urile și dorințele sale. Un bărbat iubitor se preocupă în primul rând de interesele și dorințele iubitei sale.

6. Transferă responsabilitatea pe seama femeii.

Într-o astfel de relație, femeia decide totul, problemele casnice, creșterea copiilor, plata școlii, grădiniței etc.

7. Amână întâlnirile și uită promisiunile făcute.

Acest comportament, evident spune despre bărbat că nu are sentimente sincere față de femeie. Cel care iubește, întotdeauna găsește timp pentru oamenii dragi.