3 avantaje pe care le au femeile mature față de cele tinere și bărbații le apreciază.

Uneori, bărbații se uită la fetele tinere și cred că ele sunt cele mai bune în toate. Chiar și femeile mature se uită la cele tinere și le invidiază. Dar nu m-aș grăbi, există avantaje ale femeilor adulte, în special când vine vorba de bărbați. În acest articol, voi descrie trei dintre aceste avantaje. Și poate că unii bărbați se vor răzgândi în privința femeilor adulte.

3 avantaje pe care le au femeile mature față de cele tinere.

1. Sinceritatea

Odată cu vârsta și cu acumularea experienței femeia devine mai sinceră. Dacă vorbim despre fetele tinere, atunci ele vor minți constant, vor apela la viclenie, vor înfrumuseța lucrurile. Nu toate, dar multe fac asta. Odată cu experiența vine și înțelegerea că toate acestea sunt în zadar: prea dificile sau inutile.

La urma urmei, femeia a dobândit experiență care îi sugerează că tot ce este secret într-o zi devine evident. Că uneori este mai bine să vorbești direct și sincer cu bărbatul, decât să inventezi ceva. Din păcate, fetele tinere au nevoie de ani de experiență pentru a ajunge la asta.

2. Limitele personale

Femeile adulte simt mai bine limitele: atât personale, cât și limitele bărbatului. Și ce om nu ar fi mulțumit dacă granițele îi sunt respectate? Femeile adulte înțeleg că nu merită să intervină oriunde, fetele tinere însă fac totul invers. Dacă telefonul bărbatului vibrează, ea neapărat trebuie să afle cine îi scrie. Granițele lui personale nu sunt respectate deloc.

O femeie adultă însă știe cât este de important acest lucru și îi respectă spațiul personal, nu va atinge lucrurile lui.

3. Sprijinul și încrederea în bărbat.

Fetele tinere se gândesc tot mai mult la sine, la carieră, la împlinirea personală. O femeie adultă înțelege că familia este o prioritate (cel mai des). De aceea, își susține bărbatul, îi acordă timp, ajutor, pentru că acest lucru este în beneficiul familiei.

O femeie adultă înțelege că acest bărbat cel mai probabil este pentru totdeauna. De aceea, îl susține sau cel puțin nu-i stă în cale. Stă deoparte, observă și, uneori se interesează dacă are nevoie de ceva. Bărbatul apreciază acest lucru. Fetele tinere, însă, au obiceiul de a interveni sau de a critica.