De ce bărbatul nu este generos cu femeia? Iată greșeala principală pe care o fac multe femei moderne.

Există femei cărora li se oferă constant atenție și daruri. Ele se scaldă literalmente în grija și generozitatea bărbaților din viața lor. Iar altele trebuie să aștepte ziua femeii sau ziua de naștere pentru a primi un buchet nefericit de flori și câteva cuvinte frumoase. De ce se întâmplă o asemenea nedreptate?

Dacă bărbatul economisește pe tine, atunci răspunde la o întrebare: „Ești generoasă cu tine însăți?”

Prin „generozitate” nu mă refer doar la beneficiile externe: cumpărarea hainelor, produselor cosmetice sau cheltuieli pentru manichiură. Mă refer și la componenta internă. Adică, capacitatea de a-ți permite:

– să te odihnești;

– să faci greșeli;

– să arăți slăbiciune;

– să faci lucruri pe care le iubești;

– să crești și să te dezvolți în ceea ce îți place, etc.

Când femeia își acordă dragoste și atenție, acest lucru indică faptul că este conștientă de valoarea ei, face o alegere în favoarea unei vieți mai bune și nu se mulțumește cu mai puțin. În acest caz nimeni din mediul ei nu-și va permite să economisească bani pe o astfel de femeie.

O altă caracteristică importantă a femeilor cu care bărbații sunt generoși – este capacitatea de a primi. De a primi – curtare, ajutor, sprijin.

Femeile moderne se tem că vor fi considerate neajutorate. Dacă li se deschide ușa sau sunt ajutate să iasă din mașină, atunci lumea se va prăbuși și ele își vor pierde autosuficiența.

Vrei să primești grijă și atenție? Oferă-i bărbatului ocazia să ți le ofere. Nu mai dovedi că poți face totul singură și nu ai nevoie de ajutorul nimănui. Relaxează-te și bucură-te de grija celor din jur.

Permite-ți să te odihnești când ești obosită, mănâncă prăjitura preferată fără remușcări și fă ceea ce îți place.

Tratează-te cu dragoste și respect. Apreciază-te și crește această valoare. Nu fi zgârcită, începe să-ți faci cadouri. Asigură-te că accepți ajutorul, sprijinul și semnele de atenție din partea celor care te înconjoară. Atunci nici un bărbat nu-și va cruța banii, timpul, dragostea și chiar viața pentru tine.

Ești generoasă cu tine însăți? Sau economisești pentru tine?