Ești atrasă de iubitul prietenei tale? 5 sfaturi rele pe care nu trebuie să le urmezi pentru a-l seduce.

Prietenia dintre femei există. Doar până când vine vorba de dragoste sau de relațiile cu sexul opus. Uneori se întâmplă să te îndrăgostești de iubitul prietenei tale, să ai sentimente calde pentru el. Nu întotdeauna poți face față acestor sentimente și ai putea lua decizia să-i furi iubitul, să începi o poveste de dragoste cu el.

Nu recomandăm să-ți pui planul în aplicare, dar dacă totuși ai decis să o faci, urmează aceste sfaturi:

1. Află totul despre bărbat

Ar trebui să vorbești cu prietena ta. Află detalii despre întâlnirile lor, cum au început povestea de dragoste, ce acțiuni îi plac băiatului și de care nu este prea încântat. Toate informațiile primite trebuie utilizate corect.

Ar trebui să te apropii de idealul pe care îl are în minte iubitul prietenei tale. Este important să nu exagerezi, să te comporți natural. Schimbările drastice de comportament îi pot trezi prietenei tale suspiciuni, iar acest lucru va fi un obstacol în punerea în aplicare a planului.

2. Comunicarea prietenoasă

Dacă organizezi o petrecere, neapărat să o inviți pe prietena ta și iubitul ei. Așa vei avea ocazia să comunici cu el, să faci o impresie corectă asupra lui. Când mergi în vizită la prietena ta, trebuie să susții întotdeauna punctul de vedere al băiatului în conversații și dispute. Și aici este important să nu exagerezi, să fii naturală, pentru ca prietena ta să nu bănuiască nimic.

3. Flirtul

Trebuie să anunți periodic băiatul despre simpatia ta, atingându-l, privindu-l. Nu ar trebui să faci asta prea deschis. Ar trebui să flirtezi doar atunci când prietena ta nu vede nimic.

4. Momentul norocos

Ar fi mai bine să nu începi să acționezi la începutul relației lor. În acest moment, în cuplu plutește sentimentul de îndrăgostire, sentimentele partenerilor sunt destul de puternice. Este mai bine să aștepți până când euforia îndrăgostiților dispare. Când încep primele certuri între ei, îți poți implementa planul. Dacă observi că băiatul nu este prea atașat de iubita lui, atunci trebuie să acționezi rapid.

5. Comportă-te demn. 

Nu ar trebui să te transformi într-o fată accesibilă pentru a atrage atenția. Nu țese intrigi, nu răspândi bârfe. Băiatul nu va alege niciodată o fată care se comportă așa.

Trebuie să acționezi liniștit, imperceptibil. Acest lucru va face posibilă crearea unei situații când el însuși va decide să-și părăsească iubita și să te aleagă pe tine.

Dacă ai reușit să-l seduci și el a decis să plece de la ea, atunci trebuie să analizezi din nou. Este foarte important să fii condusă de sentimente sincere și nu de dorința de a-ți arăta superioritatea sau de a-i face rău prietenei tale.