Test de personalitate: alege o perie de păr și află cărui tip de personalitate aparții.

Bărbații încearcă de multe secole să dezlege esența feminină. Dar caracterul femeii se manifestă adesea în lucruri mici, precum culoarea rujului sau tipul de perie de păr pe care o folosește.

Alege una din periile din imagine, care seamănă cel mai mult cu a ta și pe care o folosești cel mai des. Ea îți va dezvălui cărui tip de personalitate aparții.  Acest test te va uimi cu exactitatea sa.

Dacă ai ales peria:

1. Întruchiparea feminității

Dacă ai ales prima opțiune ești idealul frumuseții și înțelepciunii feminine. Femeile ca tine devin muze și inspiră bărbații. Aspectul angelic, răbdarea, bunătatea, blândețea sunt calitățile pentru care ești prețuită. Rareori te cerți, știind de care parte este adevărul. Nu ridici niciodată vocea și știi să rezolvi conflictele. În garderoba ta predomină hainele în nuanțe luminoase și pastelate. Hainele întunecate nu se potrivesc unui suflet luminos ca al tău.

2. Femeia puternică și independentă

Ești inteligentă, strictă și nu îți este frică să-ți asumi responsabilitatea. Ești obișnuită să te bazezi doar pe tine, nu pe bărbat. Cu bărbații, ești pe picior de egalitate, motiv pentru care mulți se tem de tine. Când vine vorba de îmbrăcăminte, acorzi prioritate confortului. Dar nici eleganța nu este pe ultimul loc pentru tine. În mod ideal, porți costume și pantofi cu toc, în care să te simți confortabil.

3. Femeia bună

Ești o gospodină pricepută, o soție sensibilă și o mamă minunată. Ești bună, deschisă și calmă. Multora li se pare că astfel de doamne sunt plictisitoare și prea previzibile. Da, dar au un suflet bun și gânduri luminoase și astfel atrag oamenii. Familia pentru aceste femei este o prioritate.

4. Femeia idealistă

Dacă ai ales opțiunea a patra ești o femeie care știe întotdeauna ce este corect și tinzi spre perfecțiune. Trăiești cu obiective înalte și știi cum să le îndeplinești. Chiar dacă visezi mult, știi cum să-ți faci visele să devină realitate. Îți place ordinea, în viața ta totul este pus pe rafturi. Prioritățile tale sunt auto-dezvoltarea, cariera și sănătatea. Ești înconjurată de oameni potriviți pentru tine, iar partenerul tău este de încredere, ca o piatră. În ceea ce privește garderoba, sunt puține lucruri în ea, dar toate sunt de o calitate excelentă.

5. Aventuriera

O personalitate strălucitoare care este mereu în căutarea aventurilor și nu suportă rutina. Persistența nu este punctul tău forte. Ești atrasă de călătorii spontane, petreceri zgomotoase și noi cunoștințe. Experimentele – sunt ceva pentru care merită să trăiești. Schimbări cardinale de înfățișare, relații pasionale, despărțiri zgomotoase – toate acestea îți sunt cunoscute. Ești dintre acele persoane care nici măcar tapetul într-o cameră nu-l suportă mai mult de câteva luni. Ești atrasă de descoperiri, realizări și cucerirea noilor orizonturi.

6. Femeia conservatoare

Îți place stabilitatea, deciziile spontane te enervează. Ești genul de persoană care plănuiește din timp o călătorie, iubește listele și știe la ce universitate va merge copilul său, deși are abia cinci ani. Ai liniște sufletească doar atunci când viața ta este distribuită clar. Aceasta este filosofia ta personală.

7. Femeia de afaceri

Proprietarele acestei perii sunt carieriste pasionate. Sunt obișnuite să comande, să dicteze și să domine. Toți, inclusiv familia sunt percepuți ca subordonați. Munca este pe primul loc pentru ele, motiv pentru care adesea nu au timp pentru viața personală. Astfel de femei ar face bine să se relaxeze și să nu mai controleze totul și pe toți.