Iată de ce este important să flirtezi cu soțul tău și cum să faci asta.

Cum să fii drăguță și cochetă acasă?

Poate te întrebi: de ce să flirtez cu soțul meu? Pentru că prin flirt îi arăți partenerului că îl placi, îi dorești atenția. Soțul tău cu siguranță va fi mulțumit.

Flirtul se exprimă într-o înclinare specială a capului atunci când îți asculți partenerul, într-o privire mai atentă, în postură, în mișcările tale, care repetă sincron mișcările partenerului. Privirea exprimă interes și admirație. Partenerul tău va fi mulțumit. De aceea, nu-ți priva soțul de plăcerea de a se simți un bărbat interesant.

Dacă bărbatul nu primește atenție adecvată acasă, el o va căuta în afara relației.

Cum să-ți arăți flirtul? 

Corpul tău va exprima sentimentele pe care le trăiești. Simte interesul pentru soțul tău, încearcă să vezi în el ceva nou, să-l descoperi și, în același timp, fă-l să te placă.

Dar nu confunda flirtul cu manierismul. Atunci când soția se preface o fetiță supărată, face capricii, ea rapid devine plictisitoare. Sunt multe femei în fiecare dintre noi. Fii diferită. Poți fi o fetiță, o mamă sensibilă, o femeie influentă, o prietenă bună și chiar un prieten de pahar. La urma urmei, poți bea cu soțul tău și vorbi pe picior de egalitate. Într-o zi poți deveni o călugăriță sensibilă. Bărbații iubesc varietatea. Acesta este motivul infidelității masculine, iar flirtul va fi o modalitate de a preveni adulterul.

Flirtul implică o abordare creativă a aspectului tău. Machiaj discret, bijuterii elegante modeste. Acasă, ar trebui să arăți la fel de atractivă ca pe stradă. Adesea femeile depun mult efort și talent în gătit și uită de mâncarea spirituală. Multe se plâng apoi că soțul preferă televizorul decât să comunice cu ele.

Reține că după muncă, bărbatul trebuie să se recupereze. Permite-i să se odihnească puțin și apoi comunică cu el. Este de înțeles că femeia care se află acasă își așteaptă soțul să se întoarcă de la serviciu pentru a-i împărtăși tot ce i s-a întâmplat în timpul zilei. Dar ai răbdare, nu arunca asupra lui prea multe informații încă de la ușă.

Bărbații și femeile sunt diferiți. Dacă femeile au nevoia de a vorbi, atunci bărbații preferă să tacă în situații dificile, să se retragă în sine. De aceea, nu-ți ameți soțul din prag, ci amână conversațiile pentru cină. Nu fi intruzivă, nu-l tortura cu întrebări despre cum i-a decurs ziua, dacă vezi că nu are chef. Poate că nu este pregătit să vorbească despre asta acum.

Distrage-i atenția cu conversații ușoare. Din anumite motive, în multe familii se vorbește doar despre problemele financiare, despre faptul că prietena are un soț mai bun etc. Alege alte subiecte de conversație, pentru că rutina omoară iubirea.

În Occident, există o tradiție frumoasă de a te îmbrăca pentru cină. Împreună cu ținutele noastre, ne transformăm spiritual. Atunci când bărbatul se uită la soția sa frumos îmbrăcată, cu o coafură îngrijită și o postură mândră, cu siguranță nu vrea să se certe cu ea. Și o masă frumos așezată, de asemenea, dă tonul conversației.

Actualizează-ți relația. Nu te obișnui cu soțul tău, nu-l lăsa să se obișnuiască cu tine, fii nouă, fii cochetă tot timpul. Mai ales într-o ceartă. Da, da, într-o ceartă. A fi s*xy într-o ceartă este o artă. Repetă cearta în fața unei oglinzi, privește-ți fața distorsionată, vocea stridentă.

Flirtează cu soțul tău când sunteți în doi și în vizită, dar ferește-te să flirtezi în prezența lui cu alți bărbați.

Reține: „Bărbatul este fericit cu femeia care stârnește atenția și admirația tuturor, dar a cărei admirație și atenție îi aparține numai lui!”.