7 sfaturi pentru femeile de peste 40 de ani care au totul în viață, cu excepția unui partener.

Cum să-ți găsești un partener pentru o relație stabilă? Urmează acești 7 pași:

1. Răspunde sincer la întrebarea: „De ce / pentru ce ai nevoie de un bărbat”?

Dacă ai nevoie de cineva care să-ți confirme că încă ești grozavă, vrei să-ți diversifici timpul liber sau ai nevoie de cineva pentru distracție? Motivul poate fi oricare.

Singurul motiv „de ce și pentru ce” este răspunsul tău sincer (adevărat), care poate fi dezvăluit într-un anumit fel. Răspunde la întrebare de cel puțin 16 ori, într-o coloană. După fiecare răspuns succesiv, pune-ți o subîntrebare: pentru ce?

– să-ți faci viața mai bună (pentru ce?)

– să fii mai fericită;

– Nu ai suficiente senzații;

– Nu mai vrei să dormi singură;

– Vrei să-ți prelungești tinerețea…etc

Sensul este de a descoperi adevăratul motiv, în caz contrar motivele tale vor fi în conflict, va apărea situația în care un motiv este vizibil ( conștient și dorit rațional), iar al doilea este invizibil (un motiv inconștient care se află în subconștient). Drept urmare, nu vei prinde nici un ”iepure”.

2. Descrie și desenează (în minte sau pe hârtie) bărbatul de care ai nevoie, care se potrivește în totalitate răspunsului din paragraful anterior.

Indică toate detaliile, de la externe (blond, înalt, frumos, cu corp atletic) până la personale (vârstă-educație-activitate-interese…).

3. Explorează ce tipuri de femei sunt interesante pentru un astfel de bărbat.

De exemplu, dacă ești plângăcioasă, mereu supărată, cconcentrată doar pe afacere,  supraîncărcată de inteligență, întreabă-te: de ce ar avea nevoie de o astfel de „fericire”? Cu alte cuvinte, gândește-te cum poți fi interesantă pentru un astfel de bărbat? Coincide ceea ce vrei cu ceea ce poți oferi cu adevărat.

4. Răspunde sincer la două întrebări.

Ești acea femeie care va interesa un astfel de bărbat? Dacă nu, poți să-ți îmbunătățești parametrii astfel încât să intri în cercul dorințelor sale?

Conștientizează, de exemplu, o astfel de situație: descrii inițial un ideal inexistent pentru a nu-l găsi. Deși, conștient, spui că îl cauți. Dar ai standarde înalte. Astfel alergi după ceea ce nu există și ai ocazia să argumentezi că bărbații adevărați au dispărut.

Motivul poate fi o frică inconștientă de relații. Iar cauza fricii este experiența negativă, teama că nu ești „în formă”. În fiecare caz specific este necesar să investighezi, deoarece nu există motive identice și standard.

5. Procesează posibilele probleme interne care te împiedică să construiești o relație (traume, scenarii de familie, convingeri limitative etc.). 

6. Găsește un loc/locuri unde pot fi astfel de masculi. 

7. Fii în acest loc și acționează în funcție de situație.

Sănătatea/aspectul femeii nu sunt infinite. Când în interior decizi că „totul este inutil, bărbați potriviți nu există” și altele asemenea, natura te exclude din rândurile femeilor „potrivite”. Cu alte cuvinte, bătrânețea va veni chiar mai repede decât ar putea. Întinderea feței, revigorarea buzelor și sprâncenelor nu vor fi relevante, decât pentru a-ți enerva prietenele că ești „atât de frumoasă” dimineața la serviciu (sau la plimbare) și seara într-un apartament gol și un pat rece.

Intenționezi să trăiești o viață plină încă câteva decenii doar pentru tine, atunci ridică-te de la computer / volan / aragaz și ai grijă de tine, de trup, de suflet și de fericirea ta feminină.